Overslaan naar content

Samen jouw <toekomst> ontwikkelen

TL/DR;

Leer programmeren

Ontdek de wondere wereld van backend development

Behaal certificaten

Scoor de certificaten die jou op de kaart zetten als developer

Diverse frameworks

Van Symfony, NodeJS, Magento tot Javascript

Full-stack basis

Van DevOps light tot SCRUM-methodiek

Jouw carrière kick-starten?

Op de Bluebird Day Academy word je klaargestoomd voor een veelbelovende carrière als backend developer. Het eerste halfjaar studeren, het tweede halfjaar een traineeship. Geen kosten, wel een vergoeding. Als nummer 1 e-commerce agency leren onze top developers je de kneepjes van het vak. Het is de kickstart van je carrière!

Het academy programma

Word je toegelaten tot het academy programma, dan betalen wij je volledige opleiding t.w.v. €21.950, ontvang je gedurende het eerste halfjaar een vergoeding én een fulltime salaris in het tweede halfjaar.

Het eerste halfjaar volg je een opleiding die wij speciaal hebben samengesteld om jou klaar te stomen voor e-commerce development. In 12 sprints van 2 weken ga je onder begeleiding aan de slag met een breed pakket aan programmeertalen en -technieken, leer je samenwerken in projecten en tackel je complexe uitdagingingen via diverse frameworks.

In het tweede halfjaar ga je meedraaien met het team en voor onze klanten aan de slag. Je past de kennis die je het afgelopen jaar hebt opgebouwd toe en leert verder vanuit de praktijk de kneepjes van het e-commerce vak. Je begeeft je hierbij in een team van onze top-of-the-bill developers die je van A tot Z begeleiden.

De academy is voor jou als..

Jij een ambitieuze net afgestudeerde bent of een carrièreswitch wilt maken.

Jij hebt bijvoorbeeld CMD, (technische) informatie of creative technology gestudeerd en hebt basiskennis van HTML, CSS en Javascript. Je hebt daarbij enige ervaring met NodeJS, PHP, C#, ASP, .NET, Java, Python of een vergelijkbare taal.

Solliciteer!

Lijkt je dit wat? Solliciteer dan voor de Bluebird Day Academy! Hoe dat precies werkt, leggen we je uit:

Kennismakingsgesprek

In een eerste gesprek gaan we kijken of er een fit is tussen jouw verwachtingen en het lesprogramma. Je maakt (digitaal) kennis met onze HR lead en een developer die je alles kunnen vertellen over de Academy.

Selectiedag

Op de selectiedag verwelkomen we je op kantoor zodat je de sfeer kan proeven. Je maakt ‘s ochtends een opdracht waarmee we je huidige skills goed in kunnen schatten én doe je een persoonlijkheidstest zodat we je beter leren kennen.

Eindgesprek & toelating

Na de selectiedag volgt een eindgesprek. Tijdens dit gesprek nemen we de resultaten van de door jou gemaakte opdracht met je door en jij hoort of je deel mag nemen aan de Bluebird Day Academy!

Handpicked Campus

Je leert alles midden in het vakgebied, tussen 170 enthousiaste vakidioten op de Handpicked Campus in hartje Breda.

Vragen over deze job?

Hi! Ik ben Vere, People and Culture Lead bij Bluebird Day. Je kan bij mij terecht met al je vragen. Wat wil je weten?

Bluebird Day. Onderdeel van Handpicked agencies B.V.