Business Developer

Solliciteer nu

Business Development Executive

Bij Bluebird Day ontwikkelen we ontwikkelen B2B en B2C e-commerce platformen voor de top van de markt. We zijn dagelijks bezig het maximale resultaat voor onze klanten te behalen door middel van innovatieve e-commerce oplossingen. Het aantal leads via de website blijft toenemen, zo sterk dat we jou nodig hebben om hier het maximale uit te halen! Ben jij klaar voor deze te gekke commerciële uitdaging in een leuk team met mooie klanten?

Full-time · Breda

Jouw functie: 

Als Business Development Executive ben jij verantwoordelijk voor een heleboel interessante taken. Hoofdzakelijk komt het erop neer dat je een talent hebt voor contact leggen met prospects en klanten, goed weet wat zij willen, en uitstekend kunt inschatten hoe je de doelgroep het beste kunt benaderen en helpen. Jij bent de perfecte schakel tussen marketing en sales! Bij Bluebird Day ontwikkelen B2B en B2C e-commerce platformen voor de top van de markt.

Jij bent vaak de eerste contactlegger van een prospect met Bluebird Day. Tijdens dat contact kun je vertellen wat we doen: de manier waarop merken en mensen zaken met elkaar doen leuker en makkelijker maken door te innoveren in e-commerce.

Als onze Business Development Executive maak je van dichtbij de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen e-commerce mee. Het is dan ook heel leuk om bij ons te werken! We zijn een gezellige jonge organisatie, waar hard werken en samen lol hebben perfect wordt gecombineerd. We geloven niet in een sterke hiërarchie, wel in het geven van vrijheid en verantwoordelijkheid. Natuurlijk word je hierin goed begeleid en krijg je de mogelijkheid (& het budget) om jezelf te ontwikkelen! 

Wat ga je doen als Business Development Executive?

Account based marketing: je werkt hierbij nauw samen met ons sales- en marketingteam. Samen met hen onderzoek je de bedrijven waar jullie kansen ruiken. Vervolgens stellen jullie samen campagnes op om deze bedrijven op een originele manier te benaderen!
Lead nurturing: samen met onze content- & online marketeers zorg je ervoor dat de juiste leads en accounts de juiste content "geserveerd" krijgen. Samen stippelen jullie de marketingstrategie - in iedere fase van de funnel - uit. Hebben leads of bezoekers vragen? Dan ben jij er om ze te helpen.
Marketing automation: je houdt het CRM-systeem bij, controleert het aanbod aan nieuwe leads, en bepaalt wat daarmee moet gebeuren.
Events: we organiseren regelmatig klant- en partner events. Jij zorgt ervoor dat onze events vol zitten en dat iedereen de juiste informatie ontvangt.
New business: nieuwe leads kwalificeer en benader je, met als doel een kwalitatieve afspraak. Dit stem je vervolgens af met een accountmanager. 

Wie ben jij? 

 • Je hebt commercieel inzicht, herkent business opportunities en begrijpt hoe je potentiële klanten kunt helpen met groeien;
 • Je bent een echte regelaar en krijgt energie van mensen bij elkaar brengen;
 • Je bent communicatief zeer vaardig naar leads, prospects en klanten. Je Nederlands is perfect, en je kunt ook prima Engels;
 • Je hebt lef! Aan de telefoon ben je overtuigend en vol zelfvertrouwen: uit het voeren van gesprekken haal je energie;
 • Je bent flexibel en behulpzaam: voor belangrijke, onverwachte situaties of vragen van anderen maak je graag tijd vrij;
 • Je bent analytisch: je kijkt graag naar keiharde cijfers en baseert daar jouw keuzes op. Je herkent problemen en begrijpt wat er gedaan moet worden om KPI's te behalen;
 • Mocht je ervaring hebben met een marketing automation tool, dan is dit een enorme pré.


Nu het belangrijkste: wat levert het jou op?

Vooral een hele leuke en uitdagende baan in een snel groeiende organisatie (lees: volop kansen)! Je salaris is marktconform en niet afhankelijk van leeftijd of opleiding, want vooral je ervaring is belangrijk. En we hebben nog heel veel leuke secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Je krijgt professionele coaching en begeleiding om snel stappen te zetten in je ontwikkeling.

 • Structurele aandacht en ruimte voor jouw ontwikkeling - met opleidingsbudget

 • Een vergoeding voor je telefoniekosten

  Ervaren collega accountmanagers waar je mee kunt sparren en van kunt leren

 • Een laptop met systeem naar keuze

 • Woon je buiten Breda - reiskostenvergoeding of een NS-Businesscard

 • Teamuitjes - van lunches tot etentjes en andere activiteiten

 • Zodra het weer mag een verzorgde lunch en elke vrijdagmiddag een borrel met bier van eigen tap

 • Een 'extended family' van 220 Handpicked collega's - (óók award-winning!)

 • Een prima salaris - we houden ons salarishuis up to date op basis van informatie uit brancheverenigingen

Geïnteresseerd? Wij ook in jou. 
Laat je gegevens achter en dan hoor je snel van ons!