C# .NET Developer

Solliciteer nu

C# .NET Developer

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière in web software ontwikkeling? Zoek jij een plek waarin je een belangrijke bijdrage hebt in de groei en ontwikkeling van die organisatie? En wil jij in een team met bakken aan ervaring komen werken en helpen om de bedrijfsdoelen van onze klanten te realiseren? Lees dan verder en maak kennis met Twentyseven!

Full-time / Part-time · Eindhoven

Wat ga je doen bij Twentyseven als C# .NET Developer?

Jij creëert mooie en functionele oplossingen, die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen - nee, de verwachtingen overtreffen! Samen met een team van specialisten (strategie, design, front-end en back-end) ben jij verantwoordelijk voor een functionele back-end van onze projecten. Daarvoor werk je met technologieën als Sitecore, Storyblok en Umbraco. Het is dus fijn als je al met één of meerdere van deze technieken hebt gewerkt.

Jij bent in staat om iets op te zetten vanaf scratch, maar weet ook goed waar je tools of bestaande sources vindt die jouw werk makkelijker maken. Je houdt overzicht over het geheel en je ziet het belang in van interactief ontwerp en gebruiksvriendelijkheid.

 

Jij past goed bij Twentyseven als jij...

 • kennis bezit van web architectuur en hardware/software-implementaties;

 • je kennis hebt van web software-ontwikkeling technologieën zoals .NET, C#, Sitecore en/of Umbraco;

 • je een of meerdere Sitecore Certificeringen hebt behaald. Dat is geen must, wél bonuspunten :)

 • je ervaring met Microsoft Azure hebt. Het zou fijn zijn, maar is niet noodzakelijk;

 • Nederlands en Engels spreekt. De voertaal binnen Twentyseven is Nederlands, maar met onze klanten communiceren we ook in het Engels.


Wat heeft Twentyseven jou te bieden?

 • Een vast contract en goed salaris;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • 26 vakantiedagen;
 • Werken met een zeer ervaren team, en daarnaast nog 200+ collega’s binnen onze Handpicked familie;
 • Goede pensioenregeling;
 • Regelmatig activiteiten met je Twentyseven en Handpicked collega's;
 • Een mooie werkplek in het SX-gebouw op Strijp-S in Eindhoven.


Wie zijn wij?

Twentyseven is een specialistisch bureau gericht op development en digitale transformaties binnen corporate Nederland. Wij geloven dat de wereld van digitale bureaus aan het veranderen is. Van full-service bureaus met multidisciplinaire-teams, naar full-specialist agencies binnen een collectieve familie.

Door middel van het werken met kleinere dedicated delivery teams waarbij we zelfs op sprint niveau kijken naar gevraagde resources zijn we extreem schaalbaar en flexibel, kunnen we overhead minimaliseren en zijn we bewezen effectief en gefocust op het leveren van waarde. Dankzij onze Handpicked familie hebben we de luxe dat we op alle gevraagde rollen, binnen het digitale domein, gebruik kunnen maken van specialisten. Kwaliteit en efficiëntie is waar Twentyseven voor staat!

Je komt te werken in SX, het verzamelpand in Eindhoven waar onder andere ook Fingerspitz en TDE werken. Hieronder vind je een impressie van misschien wel jouw nieuwe werkplek.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als C# .NET Developer? Dan horen we graag van je!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.