Content Designer

Solliciteer nu

Content Designer

Voor IN10 is het verbinden van creativiteit, technologie en empathie een succesvolle formule, waardoor we voor sterke merken veel mooi digitaal werk mogen maken. En daar hebben we de beste mensen voor nodig! Ter versterking van ons Content team zoeken wij een (Crossmedia) Content Designer die affiniteit heeft met design voor digitale en offline toepassingen.

Full-time / Part-time · Rotterdam

Wat ga je doen als Content Designer bij IN10?

Als (Crossmedia) Content Designer ga je aan de slag in ons Content team, dat zich bezig houdt met het creëren van content voor alle denkbare kanalen. Naast de content designers bestaat het Content team uit creative contentmanagers, projectmanagers, een videomaker en een animator.

Je werkt in nauwe samenwerking met de collega’s uit het team op basis van bestaande identiteiten en concepten aan de dagelijkse content voor onze klanten.

Als er nieuwe formats bedacht moeten worden voor de social kanalen, kun jij op basis van merk en strategie de mooiste nieuwe oplossingen bedenken en uitwerken, om zo bij te dragen aan de doelen van onze klant. Je bewaakt de huisstijl van de klant binnen het team en weet deze te vertalen naar nieuwe creatieve en effectieve designs, om zo een nog sterkere merkbeleving te creëren.

Behalve met de collega’s uit het content team werk je ook samen met de collega’s uit de andere teams. Je werkt bijvoorbeeld met een Art Director of Senior Designer aan een nieuwe concept voor een campagne, of aan de doorontwikkeling van een visuele identiteit.

Wie ben jij? 

Als Content Designer weet jij je weg te vinden op social media. Je kent de ins en outs van alle verschillende kanalen en wat waar goed werkt. Dit kun je doorvertalen naar wat dat voor klant of merk betekent. Hoe verhouden tekst en beeld zich het beste tot elkaar? Zijn de uitingen digitaal toegankelijk? Jij houdt hier allemaal rekening mee.

Van het visualiseren van schetsen tot een volledige technische oplevering van de on- en offline deliverables. Je hebt een focus op design en zit vol creatieve ideeën. Daarbij denk je vanuit het perspectief van de klant. Je bent een kei in het visualiseren, uitwerken en onderbouwen van je ideeën. Je hebt een positieve, optimistische en energieke houding. Je hebt oog voor detail en bent nieuwsgierig, multidisciplinair en hongerig naar inspiratie. Je bent dan ook continu op de hoogte van de nieuwste media en en neemt je teamleden daarin mee. Je houdt van afwisseling en krijgt er energie van om aan diverse projecten tegelijkertijd te werken.

Onze ideale Content Designer:

 • Beschikt over MBO/HBO denkniveau;
 • Heeft minimaal 2 jaar ervaring als crossmedia content designer;
 • Weet alles van social media & content creatie;
 • Heeft ervaring met het bedenken/uitwerken van sterke on- en offline communicatie concepten;
 • Heeft ervaring met het samenwerken met verschillende disciplines (zoals art directors, copywriters, graphic designers, webmasters, project- en accountmanagers);
 • Heeft ervaring met Adobe Creative Suite (ervaring met Figma is een pré);
 • Heeft een goed gevuld portfolio waar hij/zij trots op is;
 • Heeft al ervaring opgedaan bij een digitaal bureau (pré);
 • Heeft ervaring met werken binnen strakke deadlines;
 • Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. 

Wat heeft IN10 jou te bieden?

 • Projecten voor toonaangevende merken, met positieve verandering als gemene deler: Design for positive change;

 • Een open, creatieve en op innovatie gerichte cultuur;
 • Ruimte om het verschil te maken in de verdere ontwikkeling van IN10;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Een goed salaris dat past bij je staat van dienst;
 • Gezellige collega’s die, net als jij, een sterke drive hebben voor kwaliteit;
 • Een ‘extended family’ van 250 Handpicked collega’s (óók award winning!) met wie we kennis en gezelligheid delen;
 • Activity Based Working: kies zelf of je thuis werkt, je wilt werken op ons kantoor in het centrum van Rotterdam of op een van de andere hubs in Breda of Eindhoven;
 • Een budget van € 600,- om je thuiswerkplek helemaal naar eigen smaak in te richten;
 • Een Macbook en ander digitaal gereedschap dat je graag gebruikt;
 • De leukste (sportieve) activiteiten en uitjes met je team of het hele bedrijf, en gezellige borrels op kantoor of in de stad. Maar ook een een meerdaags festival is in het pakket inbegrepen.

Klinkt goed? Hit the button, solliciteer en stuur je portfolio mee. Dan komen we daarna snel bij je terug.

Heb je nog vragen over de functie of het werken bij IN10 & Handpicked Agencies? Dan kun je contact opnemen met onze Recruiter Amandine via aboex@handpickedagencies.com of 06-14339916. 

Sollicitatieprocedure

 1. Na het versturen van de sollicitatie ontvang je binnen 2 weken reactie.
 2. Je hebt een korte telefonische afspraak met Amandine, recruiter bij Handpicked.
 3. Hierna volgt een kennismaking met Brenda (Teamlead Content team) en Mirjam (Designer). Lekker laagdrempelig waarin we in een uurtje kijken of we een match zijn. In een week hoor je of we meer van je willen zien!
 4. Eventueel vindt er na dit gesprek een assessment plaats.
 5. Je tweede gesprek zal plaatsvinden met Wade (Operations Manager) en Ferdy (Designer) of een andere relevante IN10er. 
 6. Dit was het laatste gesprek! In ongeveer 1-2 weken hoor je of we definitief matchen. Hierna bespreek je met Amandine je contractvoorwaarden en startdatum.

Over IN10

We leven in een geweldige tijd; we zijn tot zoveel meer in staat dan ooit tevoren. Mensen verwachten daardoor ook veel meer van organisaties en merken. Wij helpen onze klanten om meer te betekenen voor gebruikers, klanten, bezoekers, patiënten, fans… de wereld. Want wij geloven dat wie goed doet, het ook beter doet. Gewoon ‘good business’ dus. Meer weten over IN10 en onze projecten? Check onze cases!

#in10leven