Digital Projectmanager

Solliciteer nu

Digital Projectmanager

Voor IN10 is het verbinden van creativiteit, technologie en empathie een succesvolle formule waarin we geloven. Hierdoor kunnen we voor sterke merken veel mooi digitaal werk maken en daar hebben we de beste mensen voor nodig! Ter versterking van ons team zoeken wij een Digital Projectmanager.

36-40 uur per week · Rotterdam

Wat ga je doen als Digital Projectmanager bij IN10?

Als Digital Projectmanager, bij ons intern ook wel Digital Producer genoemd, zorg je samen met het projectteam voor de kwalitatieve uitvoering van onze digitale producties. Je werkt samen in multidisciplinaire teams bestaande uit strategen, concepters, designers, contentmakers, developers, partners en natuurlijk onze opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig, binnen het gestelde budget en naar de wens van de klant opleveren en doorontwikkelen van producties zoals websites, apps en digitale services. Jij bewaakt het overzicht, maakt planningen en begrotingen, organiseert werksessies, adviseert, voert overleggen (zowel intern als extern), motiveert en stimuleert het projectteam. Jij kunt prioriteiten stellen en stuurt bij waar nodig, zonder de wens van de klant en de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Wie ben jij? 

Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent organisatiesensitief. Je weet wat er bij een project komt kijken en gaat gestructureerd te werk om zo het overzicht te behouden en hierop te anticiperen. Met jouw enthousiasme en behulpzame, proactieve houding weet je ook teamleden te motiveren en activeren om tot het beste resultaat te komen. Daarnaast:

 • beschik je over HBO werk- en denkniveau;
 • heb je een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
 • heb je basiskennis van het digitale landschap;
 • ben je bekend met het schrijven van projectplannen, het maken van begrotingen en het stellen van doelen;
 • heb je kennis van Agile/Scrum en heb je kennis (en ervaring) met projectmanagement tools;
 • ben je communicatief sterk in de Nederlandse taal (kennis van de Engelse taal is een pré).

Wat heeft IN10 jou te bieden?

 • Projecten voor toonaangevende merken in een open, creatieve en innovatie gerichte cultuur;
 • Ruimte om het verschil te maken in de verdere ontwikkeling van IN10;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Een goed salaris dat past bij je staat van dienst;
 • Gezellige collega’s die, net als jij, een sterke drive hebben voor kwaliteit;
 • Een ‘extended family’ van 250 Handpicked collega’s (óók award-winning!);
 • Activity Based Working: kies zelf of je thuis werkt, je wilt werken op ons kantoor in het centrum van Rotterdam of op een van de andere hubs in Breda, Eindhoven of Amstelveen;
 • Een budget van € 600,- om je thuiswerkplek helemaal naar eigen smaak in te richten;
 • Een Macbook en ander digitaal gereedschap dat je graag gebruikt.

Klinkt goed? Hit the button en solliciteer. Dan komen we daarna snel bij je terug.

Heb je nog vragen over de functie of het werken bij IN10 & Handpicked Agencies? Dan kun je contact opnemen met onze Recruiter Amandine via aboex@handpickedagencies.com of 06-14339916. 

Sollicitatieprocedure

Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, ontvang je z.s.m. bericht van ons. Zien wij een match? Dan volgen er 2 (maximaal 3) gesprekken. Eerst een kennismakingsgesprek, gevolgd door een verdiepend gesprek. We vinden het belangrijk dat je een goed gevoel krijgt bij de inhoud, het team, de werkomgeving en organisatie.

Iedereen nog steeds enthousiast? Dan ontvang je van ons een arbeidsvoorwaarden voorstel en hopen we je zo snel mogelijk te verwelkomen in ons team!

Over IN10

We leven in een geweldige tijd; we zijn tot zoveel meer in staat dan ooit tevoren. Mensen verwachten daardoor ook veel meer van organisaties en merken. Wij helpen onze klanten om meer te betekenen voor gebruikers, klanten, bezoekers, patiënten, fans… de wereld. Want wij geloven dat wie goed doet, het ook beter doet. Gewoon ‘good business’ dus. Meer weten over IN10 en onze projecten? Check onze cases!

#in10leven