Skip to content

Innovatie

Wij worden gevonden

door de ontdekkers, de voorlopers en de omdenkers. De pioniers achter de merken met een onstilbare honger naar digitale superkracht en toegepaste innovatie.

Die toegepaste innovatie zit in ons DNA. Al sinds 1999 helpen wij onze klanten middels innovatieve oplossingen met het bouwen en versnellen van hun digitale business. Toen ontwikkelden we de eerste mobiele websites voor i-mode telefoons, en vandaag ontdekken we de mogelijkheden van AI, Web3 en de Metaverse.

Innoveren doen we samen. Samen met de klant en samen met jou.

Innovatie is cruciaal

in de sport en dat vertaalt zich ook in innovatieve marketingcampagnes. Als digitaal creatieven in de sport zijn we continu bezig om nieuwe technologiën toe te passen in sportmarketing. We brengen hiermee fans dichterbij hun helden en omarmen alternatieve verdienmodellen voor sportorganisaties en atleten.  Ruud Dankers - Innovation Lead TDE

Hackathons & meer

Iedere Agency heeft zijn eigen innovatietopics. Bij Fingerspitz werken we bijvoorbeeld aan een datagedreven cookie-less toekomst en bij Bluebird Day aan Augmented Reality en Shopstreaming. Hier wordt tijd voor vrijgemaakt en er zijn regelmatig Hackathons om met andere collega’s aan toffe experimenten te werken.

Werken aan de toekomst

In het Handpicked Lab werkt een dedicated team aan de laatste trends & ontwikkelingen. Dit team werkt samen met studenten (stagiaires en afstudeerders) voor de agencies en haar klanten. We maken hiermee innovatie tastbaar en zichtbaar.

We ontdekken de mogelijkheden van Dall-e 2, Digital Brand Avatars, Computational design, Metaverses, Smart Contracts en veel meer. Er is altijd plaats voor talent, check de beschikbare Lab vacatures hier.

Stage bij Handpicked Lab

Stan - Stagiair Technische Informatica 

Dall-e : An image of a monkey wearing a VR headset making an OK handsign

Samen de mogelijkheden van Brand Avatars en AI ontdekken