Interaction Designer / UX Designer

Solliciteer nu

Interaction Designer / UX Designer

Voor IN10 is het verbinden van creativiteit, technologie en empathie een succesvolle formule, waardoor we voor sterke merken veel mooi digitaal werk mogen maken. En daar hebben we de beste mensen voor nodig! Ter versterking van ons team zoeken wij een Interaction Designer / UX Designer met 2+ jaar relevante ervaring.

Meer op zoek naar een Senior functie? Bekijk dan de vacature van Senior Interaction Designer / Senior UX Designer op onze career page!

36-40 uur per week · Rotterdam

Wat je doet als Interaction Designer bij IN10

Als Interaction Designer speel je een cruciale rol in de totstandkoming van de gebruikerservaring van digitale toepassingen zoals websites, apps en interactieve toepassingen in de publieke ruimte.

In een multidisciplinair team met o.a. visual designers, developers, projectmanagers en contentmakers werk je onder begeleiding van een Senior of strateeg aan de uitwerking van een strategie of concept naar een overtuigend interactie ontwerp.

Je hebt veel ruimte om je eigen beslissingen te nemen, maar werkt altijd samen met de rest van het (design) team, dus je staat er niet alleen voor. Je bent de spin in het web die alle disciplines met elkaar verbindt.

Wat je gaat doen:

 • Je werkt concepten en strategieën uit in schetsen, flows, wireframes en prototypes;
 • Je gaat lekker op afwisseling omdat je per week aan verschillende projecten werkt;
 • Je presenteert je keuzes, concepten en interactie ontwerpen overtuigend en enthousiast aan de klant en teamgenoten;
 • Je stelt bij een gebruikerstest het testplan op en de interviews af en verwerkt de resultaten in je ontwerp maar ook zonder gebruikerstest ben jij de expert en kan je je ontwerpen onderbouwen;
 • Je kijkt mee met hoe de visual designers en developers jouw ontwerpen weer net wat beter maken en blijft daarin de gebruikerservaring bewaken.

Wie ben jij? 

Je hebt de afgelopen 2-3 jaar bij een ander relevant bureau of product gewerkt en hebt het volledige project proces (van concept tot livegang) al eens meegemaakt. Je verdiept je in de doelen van de klant en de behoeften van de eindgebruiker. Je bent nieuwsgierig, analytisch en kan in en uitzoomen op een project om zo de juiste vragen te stellen.

Daarnaast ben je onze ideale designer als je...

 • een HBO/WO werk- en denkniveau hebt (een relevante opleiding zoals CMD of Design for Interaction is helemaal top);
 • op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen;
 • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
 • gewerkt hebt met tools zoals Axure, Miro en Figma of vergelijkbaar;
 • ervaring met Agile en Scrum hebt (is een pré).

Wat heeft IN10 jou te bieden?

 • Projecten voor toonaangevende merken in een open, creatieve en innovatie gerichte cultuur;

 • Ruimte om het verschil te maken in de verdere ontwikkeling van IN10;
 • Opleidingsmogelijkheden en ruimte om events en congressen te bezoeken;
 • Een goed salaris dat past bij je staat van dienst;
 • Gezellige collega’s die, net als jij, een sterke drive hebben voor kwaliteit;
 • Een ‘extended family’ van 260 Handpicked collega’s (óók award-winning!);
 • Activity Based Working: kies zelf of je thuis werkt, je wilt werken op ons kantoor in het centrum van Rotterdam of bij onze Handpicked collega’s in Breda of Eindhoven;
 • Een budget om je thuiswerkplek helemaal naar eigen smaak in te richten;
 • Een Macbook en ander digitaal gereedschap dat je graag gebruikt.

Klinkt goed? Hit the button en solliciteer. Dan komen we daarna snel bij je terug.

Heb je nog vragen over de functie of het werken bij IN10 & Handpicked agencies? Dan kun je contact opnemen met onze Recruiter Amandine via careers@handpickedagencies.com of 06-14339916. 

Sollicitatieprocedure

 1. Na het versturen van de sollicitatie ontvang je binnen 2 weken reactie.

 2. Je hebt een korte telefonische afspraak met Amandine, recruiter bij Handpicked.
 3. Hierna volgt een kennismaking met Jos (Teamlead Interaction Design) en een andere IN10 collega. Lekker laagdrempelig waarin we in een uurtje kijken of we een match zijn. In een week hoor je of we meer van je willen zien!
 4. Je tweede gesprek zal met relevante IN10ers zijn om je werk te laten zien. We zijn benieuwd naar wat je maakt maar vooral naar je werkproces!
 5. Het derde gesprek kan een oefening zijn om verschillende skills van je te zien. Van onderzoeken, schetsen tot presenteren, we kunnen er ook samen voor kiezen dat je een dagje op kantoor mee loopt om te kijken hoe IN10 werkt.
 6. Dit was het laatste gesprek! In ongeveer 1-2 weken hoor je of we definitief matchen. Hierna bespreek je met Amandine je contractvoorwaarden en startdatum.

Over IN10

We leven in een geweldige tijd; we zijn tot zoveel meer in staat dan ooit tevoren. Mensen verwachten daardoor ook veel meer van organisaties en merken. Wij helpen onze klanten om meer te betekenen voor gebruikers, klanten, bezoekers, patiënten, fans… de wereld. Want wij geloven dat wie goed doet, het ook beter doet. Gewoon ‘good business’ dus. Meer weten over IN10 en onze projecten? Check onze cases!

#in10leven