Junior Frontend Developer

Solliciteer nu

Junior Frontend Developer

Voor IN10 is het verbinden van creativiteit, technologie en empathie een succesvolle formule, waardoor we voor sterke merken veel mooi digitaal werk mogen maken. En daar hebben we de beste mensen voor nodig! Ter versterking van ons Create team zoeken wij een Junior Frontend Developer.

32-40 uur per week · Rotterdam

Wat ga je doen als Junior Frontend Developer bij IN10?

Als Frontend Developer bij IN10 speel je een cruciale rol in de totstandkoming en doorontwikkeling van onze platformen en applicaties. In een multidisciplinair team met o.a. interactie ontwerpers, visual designers, developers, projectmanagers, strategen en contentmakers werk jij aan de mooiste en best werkende Frontend oplossingen.

Binnen IN10 ontwikkelen we Single Page Applications op basis van Next-js en Mobile Apps op basis van React-native. Deze applicaties worden ontwikkeld in combinatie met een headless CMS, gebouwd door je collega’s van backend. Je draagt er niet alleen zorg voor dat de applicatie functioneert volgens het UI en eruit ziet als de designs, maar ook dat de juiste data uit de API van het CMS wordt gehaald. Je overziet de technische gevolgen van jouw beslissingen en weet daardoor grip te houden. Je hebt veel ruimte om je eigen beslissingen te nemen en werkt altijd samen met je collega Frontend Developers. 

Wie ben jij? 

Een fascinatie voor uitdagend Frontend-werk is de basis, maar je vindt het ook leuk om mee te denken over het grotere geheel. Je vervult een actieve rol in het complete proces en sluit al aan tijdens het concept/design traject. Je werkt mee aan mock-ups en prototypes en overlegt hierover met collega’s, partners en klanten. Het doel is altijd om te komen tot baanbrekende digitale producties. Daar heb je met het team een gedeelde verantwoordelijkheid voor. 

Daarnaast ben je onze ideale kandidaat als je...

 • beschikt over HBO werk- en denkniveau en continu op zoek bent naar verdere ontwikkeling van jezelf;
 •  tot 3 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare functie;
 • communicatief sterk bent in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • ervaring hebt met (een aantal van) de volgende technieken: HTML, CSS, JavaScript (ES6), Git, Webpack, een van de grote JS frameworks (bijvoorbeeld React, Vue of Angular);
 • gewerkt hebt met een van de volgende technieken of deze graag wilt leren: Typescript, React-Native, CSS-in-JS en/of Next-js;
 • ervaring hebt met het ontwikkelen van websites op basis van PHP/HTML templates, CSS en Javascript en/of het ontwikkelen van Single Page Applications op basis van een Javascript framework; 
 • ervaring hebt met het ontwikkelen van Mobile Apps op basis van een JavaScript framework;
 • ervaring hebt met cross-browser/device testing;
 • ervaring hebt met ontwikkelen volgens de toegankelijkheidseisen.

Wat heeft IN10 jou te bieden?

 • Projecten voor toonaangevende merken in een open, creatieve en innovatie gerichte cultuur;
 • Ruimte om het verschil te maken in de verdere ontwikkeling van IN10;
 • Opleidingsmogelijkheden en ruimte om events en congressen te bezoeken;
 • Een goed salaris dat past bij je staat van dienst;
 • Gezellige collega’s die, net als jij, een sterke drive hebben voor kwaliteit;
 • Een ‘extended family’ van 250 Handpicked collega’s (óók award-winning!);
 • Activity Based Working: kies zelf of je thuis werkt, je wilt werken op ons kantoor in het centrum van Rotterdam of op een van de andere hubs in Breda, Eindhoven of Amstelveen;
 • Een budget om je thuiswerkplek helemaal naar eigen smaak in te richten;
 • Een Macbook en ander digitaal gereedschap dat je graag gebruikt.

Klinkt goed? Hit the button en solliciteer. Dan komen we daarna snel bij je terug.

Heb je nog vragen over de functie of het werken bij IN10 & Handpicked Agencies? Dan kun je contact opnemen met onze Recruiter Amandine via aboex@handpickedagencies.com of 06-14339916. 

Sollicitatieprocedure

Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, ontvang je z.s.m. bericht van ons. Zien wij een match? Dan volgen er 2 (maximaal 3) gesprekken. Eerst een (digitaal) kennismakingsgesprek, gevolgd door een verdiepend gesprek. We vinden het belangrijk dat je een goed gevoel krijgt bij de inhoud, het team, de werkomgeving en organisatie.

Iedereen nog steeds enthousiast? Dan ontvang je van ons een arbeidsvoorwaarden voorstel en hopen we je zo snel mogelijk te verwelkomen in ons team!

Onderdeel van ons selectieproces is een referentiecheck en het aanvragen van een VOG. Ook een assessment kan onderdeel uitmaken van dit proces.

Over IN10

We leven in een geweldige tijd; we zijn tot zoveel meer in staat dan ooit tevoren. Mensen verwachten daardoor ook veel meer van organisaties en merken. Wij helpen onze klanten om meer te betekenen voor gebruikers, klanten, bezoekers, patiënten, fans… de wereld. Want wij geloven dat wie goed doet, het ook beter doet. Gewoon ‘good business’ dus. Meer weten over IN10 en onze projecten? Check onze cases!

#in10leven