Medior Fullstack Developer

Solliciteer nu

Medior Fullstack Developer

Vind jij het leuk om problemen op te lossen? Liggen jouw kwaliteiten in het onderzoeken en verbeteren van bestaande code, en in het toevoegen van nieuwe features in samenwerking met de klant? Dan is dit de functie voor jou!

Bluebird Day is de nummer #1 E-Commerce agency van Nederland. Samen met ons team van 45 specialisten maken we de tofste websites voor onze klanten, en dat zijn niet de minste!

Nieuwsgierig? Lees nu verder:

Full-time / Part-time · Breda

Jij speelt een cruciale rol, omdat je vanuit het Service & Support team problemen zo goed en snel mogelijk oplost voor klanten. We willen namelijk continu werken aan onze klanttevredenheid. Tijdens een project en nadat de projecten zijn afgerond. Als Service & Support Developer, schakel je tussen verschillende projecten en tussen klanten en onze collega developers. En dit team is daardoor misschien wel het meest dynamische team binnen Bluebird Day.

Als tweedelijns developer in het Service & Support team ligt jouw focus op het oplossen van problemen, die niet opgelost kunnen worden door middel van (admin) instellingen. Je duikt de code in, om te kijken waar het probleem ligt en wat een passende oplossing is voor de klant. Daarbij heb je ook contact met de klant, bijvoorbeeld als je meer informatie nodig hebt of als je een voorstel wilt doen voor een oplossing. 

Daarin maak je gebruik van je onderzoekende en analytische kwaliteiten, maar ook je technische skills om een kijkje te nemen in de code naar wat er aan de hand is. Mocht jij de storing niet eigenhandig kunnen verhelpen, dan zijn er natuurlijk onze collega developers die het platform hebben gebouwd, zij kunnen ook ingezet worden om het incident te verhelpen. Dan gebruik je je organisatorische krachten om dit in goede banen te leiden. Maar of jij nu zelf de code induikt om iets te fixen of je de collega developers inschakelt, je communiceert in begrijpelijke taal met de klant zodat zij op de hoogte zijn van wat er gebeurd. 

Jij bent onze ideale Medior Fullstack Developer als je:

 • goede kennis hebt van PHP, HTML en CSS, zodat je kan problemen kan onderzoeken en oplossen of een wijziging kan doorvoeren.
 • bekend bent en gewerkt hebt met frameworks/platformen zoals Drupal/Magento/Symfony en tools als Git, CLI en PHPstorm. Maar mocht je daar nog niet aanraking zijn gekomen, zorgen wij graag voor die kennismaking!
 • het interessant vindt om een van bovenstaande nóg beter te beheersen.
 • goed kan luisteren en ervan houdt om in heldere taal te communiceren, soms naar niet technische mensen (onze klanten) maar ook in wel technische taal (je collega's).
 • je onderzoekende, analytische en organisatorisch sterke kwaliteiten bezit, om tot de oorzaak van een probleem te komen en te bedenken wat het plan van aanpak is.
 • het interessant vind om in E-commerce te werken, een branche waar veel ontwikkeling in is en wij qua innovatie graag in voorop lopen.
 • deze rol helemaal ziet zitten bij Bluebird Day.

Nu het belangrijkste: wat levert het jou op? 

 • Goede apparatuur ter beschikking - incl. keuze voor systeem
 • Structurele aandacht en ruimte voor jouw ontwikkeling - met opleidingsbudget
 • Woon je buiten Breda - reiskostenvergoeding of een NS-Business card (als we weer op kantoor kunnen werken)
 • Een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek van €750,-, zodat jij er goed bij zit als je thuis aan het werk bent
 • Verzorgde lunch (als we weer op kantoor kunnen werken)
 • Teamuitjes - van lunches tot etentjes en andere activiteiten (als dat weer kan)
 • Elke vrijdagmiddag een borrel (als dat weer kan)
 • Een 'extended family' van 240 Handpicked collega's
 • Een prima salaris - we houden ons salarishuis up to date op basis van informatie uit brancheverenigingen

Klinkt goed? Hit the button en solliciteer voor 01-02-2021. Dan komen we daarna snel bij je terug!

Vragen? Neem contact op met onze collega Tech Lead Nick Geleedst via nickgeleedst@bluebirdday.nl of 076-204 3046.

Bij vragen over het werken bij Bluebird Day en onderdeel zijn van Handpicked agencies, neem contact op met Laura Daamen, Recruitment Coördinator via 06-2829 0145 of careers@handpickedagencies.com.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.