Motion Designer

Solliciteer nu

Motion Designer

Voor IN10 is het verbinden van creativiteit, technologie en empathie een succesvolle formule, waardoor we voor sterke merken veel mooi digitaal werk mogen maken. En daar hebben we de beste mensen voor nodig! Ter versterking van ons Content team zoeken wij een Motion Designer.

Full-time / Part-time · Rotterdam

Wat je doet als Motion Designer bij IN10

Content is niet meer weg te denken in het huidige digitale landschap. Een groot deel van een succesvol digitaal product- of social campagne valt of staat met goede content. Als motion designer binnen IN10 ben je het teamlid dat de content voor onze klanten letterlijk tot leven brengt.

Je werkt social formats voor onze bestaande klanten uit. Of je werkt samen met een van onze bevlogen designers, concepters of strategen nieuwe ideeën uit voor website formats, online platforms en zelfs de fysieke ruimte.

Het Content team bij IN10 heeft een sterke focus op social content en werkt zelfstandig voor een scala aan vaste klanten zoals Rotterdampas, Verse Oogst en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Daarnaast werkt het team op projectbasis om content concepten uit te werken voor klanten als Aidsfonds, Het Nederlands Fotomuseum en VPRO.

Wie ben jij? 

Onze ideale Motion Designer denkt in bewegend beeld, maar kan zo nu en dan ook uit de voeten met stilstaand beeld. Uiteraard ben je helemaal in the know over alles social.

Daarnaast heb je...

 • Een relevante MBO- of HBO opleiding afgerond;

 • Minimaal 3 jaar ervaring bij een digitaal bureau als motion designer;

 • Alle kennis (en kunde) in huis van het Adobe pakket. Sowieso After Effects en Premiere, maar natuurlijk ook Photoshop en Illustrator. Kennis van C4D is een pré.
 • Sterke focus op- of affiniteit met social content.


Wat heeft IN10 jou te bieden?

 • Projecten voor toonaangevende merken in een open, creatieve en innovatie gerichte cultuur.

 • Ruimte om het verschil te maken in de verdere ontwikkeling van IN10.

 • Opleidingsmogelijkheden en ruimte om events en congressen te bezoeken.

 • Een goed salaris dat past bij je staat van dienst.

 • Gezellige collega’s die, net als jij, een sterke drive hebben voor kwaliteit.

 • Een ‘extended family’ van 220 Handpicked collega’s (óók award-winning!)

 • Activity Based Working: kies zelf of je thuis werkt, je wilt werken op ons kantoor in het centrum van Rotterdam of bij onze Handpicked collega’s in Breda en Eindhoven.

 • Een budget om je thuiswerkplek helemaal naar eigen smaak in te richten.

 • Een Macbook en ander digitaal gereedschap dat je graag gebruikt.

 • Projecten voor toonaangevende merken in een open, creatieve en innovatie gerichte cultuur.

Sollicitatieprocedure

Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, ontvang je z.s.m. bericht van ons. Zien wij een match? Dan volgen er meerdere (digitale) gesprekken. Iedereen nog steeds enthousiast? Dan ontvang je van ons een arbeidsvoorwaarden voorstel en hopen we je zo snel mogelijk te verwelkomen in ons team!

Onderdeel van ons selectieproces is een referentiecheck en het aanvragen van een VOG. Ook een assessment kan onderdeel zijn van het proces.

Over IN10

We leven in een geweldige tijd; we zijn tot zoveel meer in staat dan ooit tevoren. Mensen verwachten daardoor ook veel meer van organisaties en merken. Wij helpen onze klanten om meer te betekenen voor gebruikers, klanten, bezoekers, patiënten, fans… de wereld. Want wij geloven dat wie goed doet, het ook beter doet. Gewoon ‘good business’ dus. Meer weten over IN10 en onze projecten? Check onze cases!

#in10leven