Skip to content

Bluebird Day Academy 2023

Breda, Noord-Brabant, NederlandBluebird Day

Functieomschrijving

Droom jij van een veelbelovende carrière als developer en wil je leren en werken bij de beste in het vak? Kies vandaag nog voor jouw nieuwe toekomst!

Wij bieden je een plaats waar je jouw ontwikkeling een boost kan geven door middel van de Bluebird Day Academy. Je krijgt in een jaar tijd alle ondersteuning en tools om vervolgens een vliegende start te kunnen maken als junior developer. En niet geheel onbelangrijk: dit alles mét passende vergoeding!

Wie zijn wij? Bluebird Day is de nummer #1 E-Commerce agency van Nederland. Samen met ons team van 45 specialisten maken we de tofste websites voor onze klanten, en dat zijn niet de minste! Wil jij leren en werken in een snel bewegende en omgeving? Lees dan vooral verder!

De Bluebird Day Academy gaat per september 2023 van start. Wat doe je tijdens de Bluebird Day Academy?

Het eerste halfjaar volg je een opleiding die wij speciaal hebben samengesteld om jou klaar te stromen voor e-commerce development. Je komt direct in een stroomversnelling terecht waarin je alle tools eigen gaat maken. We trappen af met de basics zoals Scrum, GIT, en ISO. Hiermee leggen we de fundering om verder te kunnen gaan met onderwerpen zoals PHP en OOP. Wanneer dit beheerst wordt is het tijd om aan de slag te gaan met de frameworks. We sluiten dit half jaar af met een keuzepakket Magento, Shopware of Drupal. Alle onderwerpen behandelen we in 12 sprints van 2 weken.
In het tweede halfjaar ga je meedraaien met het team en voor onze klanten aan de slag. Je past de kennis die je het afgelopen jaar hebt opgebouwd toe en leert verder vanuit de praktijk de kneepjes van het e-commerce vak. Je begeeft je hierbij in een team van onze top-of-the-bill developers die je van A tot Z begeleiden. Daarnaast zal je volop de gelegenheid krijgen om met je medestudenten te reflecteren en ervaringen uit te wisselen. Gedurende de gehele 12 maanden zal er intensieve begeleiding zijn. Je leert de kneepjes van het vak van je Bluebird Day Academy coaches en kan sparren met een aantal van de beste ontwikkelaars van Nederland.Vereisten

De academy is voor jou als..

  • Jij een ambitieuze net afgestudeerde bent of een carrière switch wilt maken.
  • Jij hebt bijvoorbeeld CMD, (technische) informatie of creative technology gestudeerd en hebt basiskennis van HTML, CSS en Javascript. 
  • Je hebt daarbij enige ervaring met NodeJS, PHP, C#, ASP, .NET, Java, Python of een vergelijkbare taal

Het Academy Programma

Word je toegelaten tot het academy programma, dan betalen wij je volledige opleiding t.w.v. €21.950, en ontvang je gedurende het eerste halfjaar een vergoeding én een fulltime salaris in het tweede halfjaar.

Het programma duurt 4 dagen per week, 32 uur. Zo houd je 1 dag in de week over voor jezelf, wel zo lekker! 

Zie jij het helemaal zitten en wil je dit avontuur aangaan? Solliciteer vandaag en wie weet start jij per september 2023 aan het bouwen aan een glansrijke carrière!

De sollicitatie procedure is als volgt:

1. Digitale of fysieke kennismaking
In een eerste gesprek gaan we kijken of er een fit is tussen jouw verwachtingen en het lesprogramma. Je maakt (digitaal) kennis met onze HR Lead en/of een developer die je alles kunnen vertellen over de Academy.

2. Selectiedag  
Is het een match? Top! We verwelkomen je graag op de selectiedag. Gedurende deze dag maak je ‘s ochtends een opdracht waarmee we je huidige skills goed in kunnen schatten én doe je een persoonlijkheidstest zodat we je nog beter leren kennen.

3. Eindgesprek en toelating 
Na de selectiedag volgt een eindgesprek. Tijdens dit gesprek nemen we de resultaten van de door jou gemaakte opdracht met je door en jij hoort of je deel mag nemen aan de Bluebird Day Academy!


Inhoudelijke vragen? Neem contact op met Vere Limburg, People & Culture Lead via +31 6 28852107 of verelimburg@bluebirdday.nl.


Details

Breda, Noord-Brabant, Nederland
Bluebird Day
Tech, Traineeship

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Breda, Noord-Brabant, Nederland
Bluebird Day
Tech, Traineeship

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kun jij deel uitmaken van de Handpicked familie, solliciteer nu!

Handpicked maken we samenNieuwsgierig of wil je graag meer weten? Dan horen wij het graag!

Stel hier al je vragen aan ons.