Overslaan naar content

Business Developer

Breda, Nederland€ 2.350 - € 3.000 per maandPointly - Partner van Handpicked

Functieomschrijving

Ben jij geïnteresseerd in sales en ben je niet bang om de telefoon op te pakken? Wil jij continu blijven groeien in kennis en skills? Én wil jij bijdragen aan de groei van een ambitieus bedrijf? Lees dan snel verder!


Wij zijn op zoek naar een Business Developer. Een Business Developer die al veel weet óf alles wil leren over leadgeneratie, sales development en opvolging. Jij bent degene die onze klanten gaat helpen om hun sales targets te behalen. Dit doe je op basis van de nieuwste sales- en marketing technieken.


Waar ga je aan de slag?

Pointly is een sales development agency. Sales development zien wij als de fase tussen marketing en sales. Wij werken samen met sales managers, marketing managers en business developers om deze fase zo effectief en efficiënt mogelijk in te richten. Pointly heeft de ambitie om sales en marketing samen te laten werken als een geoliede machine. Dit doen wij aan de hand van bewezen salestechnieken en automatisering. Wij hebben als doel om onze klanten te helpen bij het converteren van prospects of leads tot afspraken.

Op verjaardagen vertel jij dit: "Ik ben de flexible sales collega voor een groot aantal bedrijven en ik help deze om hun salestargets te behalen. Ik denk met de ene klant mee over hoe zij het salestraject van prospect naar klant moeten inrichten, terwijl ik voor de andere afspraken maak en deze direct in hun agenda inschiet."


Veel bedrijven vinden het lastig om hier een goede invulling aan te geven. Wij helpen bedrijven met het uitwerken van een sales strategie. Hoe ziet het proces van lead tot nieuwe klant er uit? Waar zien we verbeterpunten? Daarnaast helpen we bedrijven ook met de operationele sales uitvoering. Hebben zij hulp nodig op het gebied van social selling of gaan we ondersteuning bieden bij de telefonische acquisitie? Wij kunnen en doen het beide! Wij ondersteunen o.a. in leadgeneratie, leadkwalificatie, leadmanagement, CRM-systeem implementatie, nabellen, sales-automations, training en/of coaching. 


Hoe ziet je dag eruit?

 • Je begint de dag met een start-up met je directe collega’s. Wat ga je deze dag doen? Waar ga je je op focussen? Wat ging er gister goed en wat kan er beter?

 • Na deze start-up heb je een blok gepland om potentiële leads op te zoeken via beschikbare kanalen. Hierbij is het belangrijk om voor jezelf duidelijk te krijgen hoe je deze leads nu gaat benaderen.

 • Na een goede lunch in de middagpauze begin je met het benaderen van de door jou gevonden leads. Ga je deze via LinkedIn benaderen, ga je bellen of heb je een ander goed idee? Hoe dan ook; jij gaat afspraken scoren!

 • Na wat leuke gesprekken duik je nog even het CRM-systeem in van die ene klant om een automatisering te finetunen.

 • Je bereid tot slot nog een sessie van morgen voor. Dan ga je namelijk met je collega naar een klant om samen kritisch naar hun huidige salesproces te kijken en hier een nieuwe strategie voor uit te denken.

 • Naast deze dagelijkse operationele werkzaamheden zal je ook gevraagd worden om input te geven over nieuwe klanten en lopende projecten. Hoe kunnen we onze klanten nog beter maken?

Vereisten

Wanneer ben je voor ons de perfecte aanvulling van het team?

 • Opleiding in de richting van HBO Commerciële Economie;

 • Bij voorkeur ervaring in sales (telefonisch, e-mail, LinkedIn of organiseren van evenementen);

 • Je bent communicatief sterk; je maakt graag verbinding met wie er tegenover je zit en je voelt goed aan de wat de klant nodig heeft;

 • Kennis van CRM & marketing automation is een pré;

 • We zoeken naar iemand die ondernemend van aard is, resultaatgericht en enthousiast;

 • Jouw vrienden zeggen dat geen enkele uitdaging voor jou uitdagend genoeg is.


Wat bieden wij?
Arbeidsvoorwaarden

 • Werkweek: Je bent 40 uur per week beschikbaar;

 • Salarisindicatie tussen de €2350 en €3000 op basis van ervaring;

 • Een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek van €750,-, zodat jij er goed bij zit als je thuis aan het werk bent;

 • Structurele aandacht en ruimte voor jouw ontwikkeling;

 • Woon je buiten Breda - reiskostenvergoeding of een NS-Business card;

 • Verzorgde lunch, heerlijk vers tussen de middag op het kantoor van Handpicked agencies;

 • Teamuitjes - van lunches tot etentjes en andere activiteiten.

Interesse?
Denk je na het lezen van deze vacature: Hé, dit ben ik? Hit the button. En wij komen dan snel bij je terug!

Heb je vragen? Bel gerust voor meer info naar Serge Caljouw (06-28024244) of mail naar scaljouw@pointly.nl.

Details

Breda, Nederland
€ 2.350 - € 3.000 per maand
Pointly - Partner van Handpicked

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Breda, Nederland
€ 2.350 - € 3.000 per maand
Pointly - Partner van Handpicked