Skip to content

Creative Project Manager

Nederland, Noord-Brabant, BredaWeekend

Functieomschrijving

Jij bent de rots in de branding van onze klanten in het creatieve proces. Elk project is een ander feestje waarbij jij ceremoniemeester mag zijn. Jij begrijpt de klant en weet wat er nodig is om het ultieme resultaat te behalen binnen de kaders van budgetten en deadlines. Hierbij maak je optimaal gebruik van de expertise van je Weekend collega's, Handpicked vrienden én onze partners.


32-40 uur per week  | Breda / hybride


Wat ga je doen bij Weekend als Project Manager?
Je houdt in ieder project het volledige overzicht, bewaakt de planning en budgetten, werkt nauwkeurig, hebt een getraind oog voor detail en kan snel schakelen (ook op de momenten dat iedere vijf minuten iets anders ‘het belangrijkste ooit’ lijkt te zijn).

Jij fixt dingen en weet kleine en grote projecten feilloos naar de finish te begeleiden. Print of digital, animatie of prototype, jij hosselt het. En wanneer het nodig is verander je zelfs razendsnel in een doorgewinterde producer, zoals bij filmproducties (ook wanneer dit betekent dat je last minute nog een rol tape, fles whisky of opblaasbare flamingo moet scoren).

Onze klanten liggen in de watten bij jou, jij weet wat ze nodig hebben en geeft ze precies dat. En als ze méér nodig hebben speel je daar heel smooth op in. Dat is exact waar wij dol op zijn: een stabiele factor die onze buitensporige creativiteit weet te managen én voor immense tevredenheid bij ons internationale klantenbestand weet te zorgen.

Je komt in een talentvol en ambitieus team van specialisten te werken, maar er is meer. Naast jouw eigen Weekend-vrienden kun je namelijk ook bouwen op de collega’s uit de andere Handpicked agencies (>260 man sterk) met de meest uiteenlopende expertises: van web, app en digital tot AR en VR - en van online marketing tot de nieuwste technologische trends voortkomend uit ons eigen Handpicked Labs. Vet of vet?


Wie is Weekend?

We zijn niet alleen bijzonder gezellig (wat wil je, wanneer je altijd weekend hebt?), maar ook nog eens heel goed in wat we doen. Met een prijzenkast vol awards en prijzen, proberen we elke dag voor het beste creatieve werk te gaan.

We werken middelenvrij en dat doen we voor diverse klanten, van de ‘leanste’ start-ups tot de ‘meanste’ AAA-merken - zoals Stedin, Nespresso, Bruynzeel, Amphia Ziekenhuis, Eneco, Johnson & Johnson, Lamb Weston y mucho más. We werken regelmatig samen met onze homeboys en -girls binnen de Handpicked agencies groep op multidisciplinaire klantcases.


Wat betekent de Handpicked family voor jouw loopbaan?
Wij zijn dé familie van superspecialisten en zoeken de magie waar specialismen samenkomen, we leren elke dag van en met elkaar. Onze familie bestaat uit 8 specialistische bureaus en 275 Handpicked collega's, die jou de mogelijkheid bieden om binnen het complete digitale vakgebied kennis uit te wisselen, aan innovatieve projecten deel te nemen en samen te werken aan de mooiste award winning projecten en klanten. We zijn onderscheidend en eigenwijs. En we voelen ons verbonden door het manifest en de waarden die wij belangrijk vinden.

Vereisten

Jij past goed bij Weekend als jij...

 • Kennis, kunde en ervaring hebt opgedaan in project management, bij voorkeur bij een agency, maar dit is geen must;
 • Kennis hebt van het organiseren van creatieve opdrachten/projecten. Het liefst met zowel offline (print) als online vraagstukken;
 • Bekend bent met het managen van budgetten;
 • Organisatorische daadkracht, overzicht en rust uitstraalt;
 • Ervaring hebt met managen van stakeholders, de klanten waar wij voor werken zijn van verschillende type groottes en daar kun jij als projectmanager handig op inspelen;
 • Empathisch bent van aard en je goed weet te communiceren met alle creatieven om je heen in deze dynamische omgeving.


Wat heeft Weekend jou te bieden?

 • Een ervaren en ambitieus creatief team, dat staat te popelen om met je te sparren. We willen allemaal nog mooiere en effectievere campagnes en producten maken voor de tofste klanten;
 • Persoonlijk leer- en ontwikkelplan, en leren van en met superslimme collega’s en vakexperts om je heen;
 • Werken in een modern kantoor mét dakterras en bar in Breda (neem hier alvast een kijkje). Ook krijg je de ruimte om thuis te werken;
 • Een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek van €750,-, zodat jij er goed bij zit als je thuis aan het werk bent;
 • Reizen op jouw manier: een NS Business Card of met je auto tegen een reiskostenvergoeding (wanneer je buiten Breda woont);
 • Onbeperkt toegang tot coaching sessies van 25+ professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, stress & burn-out, relaties, carrière en meer;
 • Prima pensioenregeling;
 • Iedere dag vers verzorgde lunch in onze Wonderbar;
 • Mogelijkheid om 2x per week te bootcampen met een personal trainer;
 • Teamuitjes, vrijdagmiddagborrels (met bier van eigen tap!), feestjes en talloze andere activiteiten, zoals ons jaarlijkse Handpicked Festival.


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter Amandine via aboex@handpickedagencies.com of 06-14339916.

Details

Nederland, Noord-Brabant, Breda
Weekend
Project Management / Product Owner

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Nederland, Noord-Brabant, Breda
Weekend
Project Management / Product Owner

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kun jij deel uitmaken van de Handpicked familie, solliciteer nu!

Handpicked maken we samenNieuwsgierig of wil je graag meer weten? Dan horen wij het graag!

Stel hier al je vragen aan ons.