Skip to content

Data & AI afstudeerstage

Breda, Nederland€ 450 per maandHandpicked agencies

Functieomschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan het adviseren van organisaties op het gebied van innovatie aan de hand van Data & AI en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht?

Handpicked agencies lanceert een nieuw agency op het gebied van Data & AI. Ter aanvulling van dit nieuwe team zijn we op zoek naar een afstudeerder met een opleiding in de richting van ICT, Data & Analytics, Data Engineering en/of Data Science.


Vereisten

Fact Based Innovatie

We gaan met deze nieuwe agency ons richten op Fact Based Innovatie. Data speelt een steeds belangrijkere rol in organisaties. Niet alleen om de juiste beslissingen te nemen wat het beste is om te doen, maar ook om nieuwe diensten en producten te ontwikkelen.

Met nieuwe technologieën, zoals kunstmatige intelligentie [Artificial Intelligence, AI], is het mogelijk om enorm veel data te analyseren en voorspellingen te doen. Deze data en voorspellingen kunnen gebruikt worden om te innoveren binnen organisaties. Dit zal een organisatie niet alleen efficiënter, maar ook futureproof maken. Wij gaan onze klanten adviseren op het gebied van innovatie op basis van Data & AI.

Wat ga je doen als afstudeerstagiair(e) Data & AI?

Het belangrijkste vraagstuk waar jij je mee bezig gaat houden als afstudeerder is hoe we Data & AI kunnen inzetten om innovatie te ondersteunen. Hoe kunnen we adviezen op het gebied van innovatie objectief en fact based maken? Bij de afstudeeropdracht zal een stukje onderzoek en praktische invulling (implementatie) komen kijken.


Voorbeeld van de onderzoeksrichting van de afstudeeropdracht:


Welke databronnen zijn er wereldwijd beschikbaar die geraadpleegd kunnen worden om fact based beslissingen te kunnen gaan nemen op het gebied van innovatie? En welke informatie valt onder deze data domeinen?

Zo kun je bijvoorbeeld denken aan reviews op producten bij webshops. Deze data geeft allemaal inzichten in feedback over producten en dus inzichten tot mogelijke innovatie.


Voorbeelden praktische invulling / Implementatie:

Welke inzichten en voorspellingen kunnen we genereren uit databronnen die samengevoegd worden? Denk hierbij aan het vergelijken van de verkoopcijfers van een eigen webshop met de verkopen van een andere webshop in dezelfde productcategorie. Kunnen we voorspellen welke categorie meer of minder goed verkoopt? Dit geeft mogelijke inzichten voor besluiten met betrekking tot het product portfolio.

Wat heb ik nodig als afstudeerstagiair(e) Data & AI?

 • HBO of WO werk- en denkniveau, opleiding in de richting van ICT, Data Science of Data Engineering;

 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met Data & AI;

 • Je kunt zelfstandig te werk gaan en verder heb je een drive om te leren en, nog belangrijker, jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • De kans om als afstudeerder een grote bijdrage te leveren op het gebied van innovatie in dit nieuwe agency;

 • Volop ruimte voor eigen initiatief;

 • Een stagevergoeding van €450 per maand;

 • De mogelijkheid om 2 keer per week deel te nemen aan een bootcamp;

 • Iedere pauze pingpongen, tafelvoetballen of lekker naar buiten;

 • Gezamenlijke lunch;

 • Supergezellige vrijdagmiddagborrel (met tapbier!);

 • We geloven in samen doen, en dat voel je direct door de laagdrempelige manier van communiceren via de persoonlijke benadering en middelen zoals Slack en Google. Het zorgt voor een cultuur waar je altijd je vragen durft te stellen. Jouw ontwikkeling is voor ons ook een grote prioriteit.


Heb je nog vragen? 
Neem dan contact op met onze Recruiter Lotte via opleidingen@handpickedagencies.com of 06-14339916.

Details

Breda, Nederland
€ 450 per maand
Handpicked agencies
Stage

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Breda, Nederland
€ 450 per maand
Handpicked agencies
Stage

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kun jij deel uitmaken van de Handpicked familie, solliciteer nu!