Skip to content

Design stage

Breda, Noord-Brabant, Nederland€ 350 per maandWeekend

Functieomschrijving

Ben jij het creatief talent van 2023 en weet jij zeker dat je in 2027 in Cannes je eerste Lion ophaalt? Dan zoeken we jou! 🙂


Jij wilt leren om alles mooi(er) te maken. Om te leren opereren op het spanningsveld tussen concept en creativiteit en zo iedereen te verbazen met jouw visuele eindproduct. Leren om je werk zo af te leveren dat een developer, drukker of (eind)gebruiker hier zo mee verder kan. Je wilt de tools gaan ademen die je dagelijks gaat gebruiken. Om uiteindelijk al deze skills te gaan toepassen op onze klanten en deze gaan imponeren met jouw epische design skills. 


Kortom, durf jij de uitdaging aan en ben jij dol op Weekend? Dan ben jij misschien wel de held(in) die in ons creatieve team mag komen stage lopen en zo een mooie eerste stap gaat maken naar een carrière in de design industrie.


Wat ga je doen bij Weekend als stagiair(e) Design?

Als stagiaire design vind je het belangrijk dat alles visueel helemaal klopt, werk je nauwkeurig en neem je alleen genoegen met het allerbeste. Je staat hierbij open voor de ideeën van anderen, bent flexibel en kan snel schakelen (waarbij je niet schrikt van spoedjes of een vloeibare planning).

Je bent opbouwend kritisch en denkt in oplossingen zonder daarbij het commerciële en creatieve belang uit het oog te verliezen.


Grenzeloze creativiteit is voor jou de standaard, maar je haalt ook voldoening uit de perfecte executie en toepassing van brand guidelines. Een mooie bijkomstigheid is dat je daar bijzonder snel en efficiënt in bent.


Je komt in een talentvol en ambitieus team van specialisten te werken, maar er is meer. Naast jouw eigen Weekend homies kun je namelijk ook bouwen op de collega’s uit de andere Handpicked agencies met de meest uiteenlopende expertises: van web, app en digital tot AR en VR - en van online marketing tot de nieuwste technologische trends voortkomend uit ons eigen Handpicked Lab.


Wie is Weekend?

We zijn niet alleen bijzonder gezellig (wat wil je, wanneer je altijd weekend hebt?), maar ook nog eens heel goed in wat we doen. Zo worden we door vakblad FONK al drie jaar op rij geroemd als één van de beste bureaus van Nederland en wonnen we in de voorbije periode legio aan mooie vakprijzen (Gouden DIA Award, Dutch Search Award, Website van Jaar Award, FD Gazelle).


Binnen onze drie voornaamste pijlers (branding & identity, digital product design en creative marketing) werken we voor de mooiste klanten, van de ‘leanste’ start-ups tot de ‘meanste’ triple A-merken - zoals Boerschappen, Stedin, Nespresso, Bruynzeel, Mexicano, Amphia Ziekenhuis, Johnson & Johnson y mucho más. We werken regelmatig samen met onze homeboys en -girls binnen de Handpicked agencies-groep op multidisciplinaire klantcases.


Jij bent onze ideale stagiair(e) als jij...

 • een HBO-opleiding volgt in de richting van Design, Vormgeving, UX of New Media Design;
 • enthousiasme hebt voor het vak;
 • affiniteit hebt met creativiteit en design;
 • graag werkt in teamverband;
 • een drive hebt om te leren en, nog belangrijker, jezelf te blijven ontwikkelen.

Vereisten

Wat heeft Weekend jou te bieden?

 • Een fantastische stageplek in een superleuk team van 20 mensen;
 • Een informele en ontspannen werkomgeving, met afwisselende projecten, veel verantwoordelijkheid en goede begeleiding;
 • Een fijne werkplek in een creatief pand in Breda;
 • Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief;
 • Een stagevergoeding van €350 per maand;
 • Verzorgde lunch;
 • Supergezellige vrijdagmiddagborrel (met tapbier!);
 • We geloven in samen doen, en dat voel je direct door de laagdrempelige manier van communiceren via de persoonlijke benadering en middelen zoals Slack en Google. Het zorgt voor een cultuur waar je altijd je vragen durft te stellen. Jouw ontwikkeling is voor ons ook een grote prioriteit;
 • De mogelijkheid om 2 keer per week deel te nemen aan een bootcamp.


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter Amandine door te bellen of appen naar 06-14339916.

Details

Breda, Noord-Brabant, Nederland
€ 350 per maand
Weekend
Stage

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Breda, Noord-Brabant, Nederland
€ 350 per maand
Weekend
Stage

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kun jij deel uitmaken van de Handpicked familie, solliciteer nu!

Handpicked maken we samenNieuwsgierig of wil je graag meer weten? Dan horen wij het graag!

Stel hier al je vragen aan ons.