Skip to content

Design Stagiair(e)

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenFingerspitz

Functieomschrijving

Ben jij razend creatief? Ken jij het Adobe Pakket op je duimpje? Ben je niet bang om af en toe ook eens buiten de lijntjes te kleuren? Wil je graag meer leren van het creatiefste aspect van online marketing? Klaar voor een te gekke uitdaging in een superleuk team met toffe klanten?

Fingerspitz is op zoek naar jou. Een creatieve duizendpoot die zijn of haar handen graag vuilmaakt aan kleur en beeld. Social postje? Geen probleem. Infographic? Boem. Animatie? Doe je wel even. Strategische brainstorm? Laat maar komen! Koffie halen? Grapje, niet jouw taak. Het is je eigen feestje, maar wij helpen je met het ophangen van de slingers.

Wij zijn voor onze vestiging in Eindhoven op zoek naar een creatieve en getalenteerde stagiair die onze online marketing campagnes en social media accounts ondersteunt op visueel gebied. Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Bij ons werk je namelijk niet voor de bakker om de hoek. Je werkt voor de big fish. Duizenden mensen zien je werk. Dat vind jij niet eng, dat vind je cool. Want zo ben je.


Let op: we zoeken alleen stagiaires voor periodes van minimaal 4 maanden (16 weken) die beschikbaar zijn vanaf eind augustus/begin september 2022. 


Waarom stage lopen als designer bij een online marketing bureau?

In plaats van dat je alleen vette dingen maakt, leveren die hier ook nog écht resultaat op. Jouw plaatjes vullen gaatjes. Zelf zijn we soms misschien iets te analytisch aangelegd, maar dan zorg jij met je creatieve ideeën voor de nodige inspiratie! Voor die creatieve ideeën, krijg je bij ons alle ruimte. Test, experimenteer, ga helemaal los.

Bovendien krijg je een team van zakelijke professionals om je heen. Dat verbetert jouw commerciële kijk op campagnes, en dus op design. Daar leer je ontzettend veel van! Dat jouw toekomstige team ook nog eens best gezellig is, krijg je er gratis en voor niks bij.


Wat betekent de Handpicked family voor jouw loopbaan?
Wij zijn dé familie van superspecialisten en zoeken de magie waar specialismen samenkomen, we leren elke dag van en met elkaar. Onze familie bestaat uit 9 specialistische bureaus en 275 Handpicked collega's, die jou de mogelijkheid bieden om binnen het complete digitale vakgebied kennis uit te wisselen, aan innovatieve projecten deel te nemen en samen te werken aan de mooiste award winning projecten en klanten. We zijn onderscheidend en eigenwijs. En we voelen ons verbonden door het manifest en de waarden die wij belangrijk vinden.

Vereisten

Jij bent onze superslimme, creatieve stagiair als je:

  • Een topper bent in designen.
  • De skills hebt om een simpel idee door te vertalen naar een geweldig concept.
  • Samen kunt werken met collega’s.
  • Beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
  • Een hands-on mentaliteit hebt.
  • Flexibel bent en initiatief toont.
  • De drang hebt om jezelf continu te verbeteren.

Interesse in een design stage bij Fingerspitz?

Leef je dan even helemaal uit op het sollicitatieformulier. Heb je vragen? Neem dan contact op met Ian Bosman (lidweij@fingerspitz.nl)

Bij vragen over het werken bij Fingerspitz en onderdeel zijn van Handpicked Agencies. Neem contact op met onze Recruiter Lotte van de Plasse op 06-43279465 of opleidingen@handpickedagencies.com.

Details

Nederland, Noord-Brabant, Eindhoven
Fingerspitz
Design, Stage & Traineeship

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Nederland, Noord-Brabant, Eindhoven
Fingerspitz
Design, Stage & Traineeship

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kun jij deel uitmaken van de Handpicked familie, solliciteer nu!

Handpicked maken we samenNieuwsgierig of wil je graag meer weten? Dan horen wij het graag!

Stel hier al je vragen aan ons.