Skip to content

Frontend / Backend / Fullstack Development stage (XR, AR, VR)

Breda, Nederland€ 450 per maandBoldly-XR

Functieomschrijving

Wil jij tijdens je stage aan de slag gaan met de nieuwste technieken op het gebied van Augmented Reality en Virtuality Reality? Wil jij leren hoe je middels technologie een klantbeleving kan neerzetten met voor de klant nog onbekende mogelijkheden? Kom dan stage lopen bij Boldly-XR! 


Voor januari/februari 2024 zijn wij op zoek naar een Immersive Experience Development stagiair(e) die gaat meewerken met ons team van developers.


Wat ga je doen als Development stagiair(e) bij Boldly-XR?

Bij Boldly-XR verwonderen we de klant hoe we middels technologie een klantbeleving kunnen neerzetten met voor hen onbekende mogelijkheden. Dit kan op ontzettend veel manieren, en tijdens een stage bij Boldly-XR zal het zeker niet maar bij één manier blijven waar je kennis van zal oppikken. In het begin krijg je uitgebreid de tijd om verschillende skills te ontwikkelen, welke je daadwerkelijk in mag gaan zetten voor klanten. Voorbeelden waar jij je mee bezig gaat houden zijn Snapchat filters maken, VR omgevingen inrichten, gamification toepassen en/of experiences uitdenken. Het enthousiasme voor hetgeen waar je aan werkt, niet alleen vanuit jou maar juist ook vanuit alle betrokkenen, zorgen voor een extra drive en motivatie. Je leert ontzettend veel omdat je bij verschillende projecten betrokken zult worden. Alleen al de stand ups in de ochtend leren je van alles bij!


Wat doen we bij Boldly-XR?

Het is ons doel om te verwonderen. Dit doen we door nieuwe technologieën onder de knie te krijgen en die in te zetten om de doelen van onze klanten te realiseren. We vinden het leuk te vernieuwen, een andere aanpak van hetzelfde liedje te laten zien. Alles om de uiteindelijke gebruiker dat ‘wow’ gevoel te geven. We creëren unieke ervaringen op het gebied van AR, VR, animatie en interactieve installaties. Dit doen we met een klein, informeel en gezellig team dat een passie heeft voor creativiteit en innovatie.

Vereisten

Wat wordt er van jou verwacht als stagiair(e)?

  • Een HBO opleiding in de richting van Informatica, Software Engineering, Game Development of Creative Technology;
  • Ervaring met Unity en C#;
  • Interesse in de combinatie tussen technologie en de digitale werkelijkheid;
  • Drive om te leren en jezelf te blijven ontwikkelen.


Wat heeft Boldly-XR jou te bieden?

  • Werken met de nieuwste technologieën op het gebied van AR, VR, 360 capture, interactieve installaties, animatie en 3D;
  • Stage lopen in een klein, gezellig team waarin iedereen gek is op de nieuwste technieken;
  • Een stagevergoeding van €450 per maand;
  • Verzorgde lunch en in de pauze pingpongen of lekker naar buiten;
  • Mogelijkheid om 2 keer per week deel te nemen aan een bootcamp onder begeleiding van een personal trainer;
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels met bier van eigen tap.


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Amandine door te appen of bellen naar 06-14339916 of stuur een mail naar careers@handpickedagencies.com.

Details

Breda, Nederland
€ 450 per maand
Boldly-XR
Stage

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Details

Breda, Nederland
€ 450 per maand
Boldly-XR
Stage

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kun jij deel uitmaken van de Handpicked familie, solliciteer nu!