Skip to content

Digital Marketing Consultant (Rotterdam/Breda/Eindhoven)

Nederland, Noord-Brabant, BredaFingerspitz

Functieomschrijving

Op zoek naar een volgende stap als Online Marketeer? Maak kennis met Fingerspitz! Wij zijn een multidisciplinair en datagedreven Online Marketing bureau. Als Digital Marketing Consultant ben je nooit uitgeleerd bij ons, innovaties volgen we op de voet of creëren we zelf.

Samen met jou willen wij fantastische online resultaten boeken voor onze klanten!

Fingerspitz is op zoek naar een online marketeer met minimaal 3 jaar werkervaring in een fulltime online marketing functie en ervaring met Search, Social of Conversie optimalisatie.

Klaar voor een te gekke uitdaging in een superleuk team met toffe klanten?


Wat doe je als Digital Marketing Consultant bij Fingerspitz?

Digital marketing, content, data & automation… Dat bedoelen wij met multidisciplinair. Binnen digital marketing zijn we met name op zoek naar specialisten in Search, Social of Conversie optimalisatie die verder willen groeien. Je specialiseert je verder in een van deze disciplines of zorgt met een combinatie van Online Marketing activiteiten voor superieure online resultaten voor ons diverse klantportfolio. We werken veel in teamverband, zo houden we het werk voor jou divers. Je kan door een week heen met SEO, SEA, CRO en social campagnes bezig zijn. Mocht je je juist verder in één discipline willen specialiseren dan is daar ook de ruimte voor. Je hebt vaak wekelijks contact met de klanten voor wie jij contactpersoon bent en rapporteert je resultaten dan ook direct aan de klant. Je hebt elke week ook ruimte voor kennisdeling en het opdoen van nieuwe kennis bij onze kennissessies of Super Slimme sessies.

Vereisten

Als Digital Marketing Consultant bij Fingerspitz ben jij iemand die:

Een kick krijgt van verantwoordelijkheid, want die krijg je als ervaren Online Marketing Consultant bij ons. Jij hebt met één of meerdere van bovengenoemde disciplines in Online Marketing ervaring en kan daarmee dus zelfstandig aan de slag. Voor jou staat voorop dat je de mooiste resultaten mogelijk uit Online Marketing voor een klant wilt halen, samen met je collega's. Jij kan de wensen en behoeften van een klant omzetten in een soepel lopend plan van Online Marketing activiteiten. Je werkt ook graag planmatig en hebt overzicht. Mis je iets om de volgende stap te kunnen zetten in je planning? Jij gaat dan op missie om het antwoord te vinden. Kritisch denken, op zoek naar vernieuwing in je werk, innovatie, dat gaat eigenlijk vanzelf bij jou. Je bent een fijne gesprekspartner voor klanten en een gezellige teamplayer.

Kortom:

 • Jij bent resultaatgericht, vooruitstrevend en een fijne collega.
 • Jij hebt ervaring met één of meerdere van bovengenoemde disciplines in Online Marketing.
 • Jij wilt graag in een omgeving werken waar je kan en mag blijven leren, waar je verantwoordelijkheid krijgt en waar het belangrijkste doel is om mooie resultaten te behalen.

Wat bieden wij?

Nou, een héle leuke baan in een heel leuk team! Je salaris is marktconform en niet afhankelijk van leeftijd of opleiding, want vooral je ervaring is belangrijk. En we hebben nog heel veel leuke secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een supertoffe werkplek in Rotterdam, Breda of Eindhoven;
 • Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief;
 • gezamenlijke lunch en vrijdagmiddagborrels;
 • uiteraard hele goede doorgroeimogelijkheden;
 • een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek van €750,-, zodat jij er goed bij zit als je thuis aan het werk bent;
 • een plezierige werksfeer, in een platte organisatie, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan;
 • véél ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren etcetera;
 • véél mogelijkheden om gastcolleges te geven op scholen, je professionele netwerk uit te breiden en veel aan personal branding te doen;
 • wekelijks interessante kennissessies over uiteenlopende onderwerpen binnen de online marketing, welke je deelt met je team.

Interesse?

Inhoudelijke vragen? Neem contact op met onze Online Marketing Manager Celine Merkx via cmerkx@fingerspitz.nl of 076 763 0600.


Bij vragen over het werken bij Fingerspitz en onderdeel zijn van Handpicked Agencies. Neem contact op met onze Recruiter Lotte van de Plasse op 06-43279465 of careers@handpickedagencies.com.

Details

Nederland, Noord-Brabant, Breda
Fingerspitz
Marketing

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Nederland, Noord-Brabant, Breda
Fingerspitz
Marketing

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kun jij deel uitmaken van de Handpicked familie, solliciteer nu!

Handpicked maken we samenNieuwsgierig of wil je graag meer weten? Dan horen wij het graag!

Stel hier al je vragen aan ons.