Skip to content

Front End Developer

Eindhoven, Noord-Brabant, NederlandTwentyseven

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven Front End Developer? Zoek jij een plek waarin je jouw kennis en ervaring kan gebruiken in gave projecten? Maak kennis met Twentyseven. Wij zijn een specialistisch bureau gericht op development en digitale transformaties binnen corporate Nederland.

Wil jij in een team werken van ervaren developers die jou helpen ontwikkelen om het beste uit zelf te halen? Lees dan verder!


Wat ga je doen bij Twentyseven als Front-end Developer?

Onze specialisaties zijn techniek, implementatie en proces. We helpen corporate organisaties bij complexe vraagstukken rondom digitale transformatie. Dat doen we op basis van cutting edge technologieën zoals Sitecore, Storyblok en Umbraco.

Je werkt met moderne javascript/typescript frameworks en tooling en onderkent het belang van (micro)animaties, accessibility en performance. Daarnaast lever je kwalitatief hoogstaande code op en communiceer je met een team van specialisten (strategie, design en back end) en onze klanten. Je bent samen met het front end team verantwoordelijk voor de front end van onze projecten.

Je bent in staat om wireframes en designs om te zetten naar code. Daarnaast heb je een creatieve kijk op interactie en visuele oplossingen. Je denkt out of the box om customer journey's en functionaliteit te laten voldoen aan de verwachtingen van de klant en die van onszelf. Sterker nog, je overtreft de verwachtingen!


Vereisten

Jij past goed bij Twentyseven als jij... 

 • Kennis hebt van en ervaring met moderne javascript frameworks als VueJS, React en Angular;
 • Code oplevert die voldoet aan de moderne webstandaarden;
 • Passie hebt voor innovatie en technologie en vooruitstrevend bent met inzetten en gebruiken van (nieuwe) tooling en technieken;
 • Minimaal 2 jaar ervaring hebt als Front End Developer;
 • Bij voorkeur ervaring hebt in een (digital) agency omgeving;
 • Ervaring hebt met design tools zoals Sketch, Figma, Adobe XD (pré);
 • Ervaring hebt met UI / CSS-frameworks;
 • Nederlands en Engels spreekt. De voertaal binnen Twentyseven is Nederlands, maar met onze klanten communiceren we ook in het Engels.

Wat heeft Twentyseven jou te bieden?

 • Een vast contract;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • 26 vakantiedagen;
 • Een plezierige werksfeer, in een platte organisatie, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan;
 • Een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek van €750,-, zodat jij er goed bij zit als je thuis aan het werk bent;
 • Regelmatig activiteiten met je Twentyseven en Handpicked collega's;
 • Elke dag een verse bereide lunch in Grand Café de Stip;
 • Een mooie werkplek in het SX-gebouw op Strijp-S in Eindhoven, waar ook onze Handpicked collega's van Fingerspitz en TDE werkzaam zijn.


Wat betekent de Handpicked family voor jouw loopbaan?
Wij zijn dé familie van superspecialisten en zoeken de magie waar specialismen samenkomen, we leren elke dag van en met elkaar. Onze familie bestaat uit 8 specialistische bureaus en 275 Handpicked collega's, die jou de mogelijkheid bieden om binnen het complete digitale vakgebied kennis uit te wisselen, aan innovatieve projecten deel te nemen en samen te werken aan de mooiste award winning projecten en klanten. We zijn onderscheidend en eigenwijs. En we voelen ons verbonden door het manifest en de waarden die wij belangrijk vinden.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Front End Developer? Hit the button en wie weet nodigen we jou snel uit voor een worstenbroodje in het mooie Eindhoven.

Details

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Twentyseven
Development

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Twentyseven
Development

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kun jij deel uitmaken van de Handpicked familie, solliciteer nu!

Handpicked maken we samenNieuwsgierig of wil je graag meer weten? Dan horen wij het graag!

Stel hier al je vragen aan ons.