Skip to content

Open sollicitatie Handpicked Lab | Innovatie

Nederland, Noord-Brabant, BredaHandpicked Lab

Functieomschrijving

Wil jij samen met ons de mogelijkheden ontdekken van Dall-e 2, Digital Brand Avatars, Computational design, Metaverses, Smart Contracts en veel meer? Dan maken wij graag kennis met jou! 


Het Lab is de plek binnen Handpicked waar wij innovaties toepassen. Die toegepaste innovatie zit in ons DNA. Al sinds 1999 helpen wij onze klanten middels innovatieve oplossingen met het bouwen en versnellen van hun digitale business. Toen ontwikkelden we de eerste mobiele websites voor i-mode telefoons, en vandaag ontdekken we de mogelijkheden van AI, Web3 en de Metaverse. Ontdek hier meer over onze projecten. 


In het Handpicked Lab werken we aan de toekomst. Een dedicated team houdt zich bezig met de laatste trends & ontwikkelingen. Samen met de agencies van Handpicked, studenten en onze opdrachtgevers maken we digitale innovatie tastbaar. Lijkt het jou tof om hier deel van uit te maken? Wij staan altijd open voor een gesprek met nieuw talent. 

Vereisten

Benieuwd hoe het is om te werken of stage lopen bij Lab? Of wil je gewoon eens kennismaken met ons? Druk dan op de sollicitatie button of neem contact op met onze recruiter Lotte via careers@handpickedagencies.com of 06-43279465. 

Details

Nederland, Noord-Brabant, Breda
Handpicked Lab
Creative Tech, Stage & Traineeship

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Nederland, Noord-Brabant, Breda
Handpicked Lab
Creative Tech, Stage & Traineeship

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kun jij deel uitmaken van de Handpicked familie, solliciteer nu!

Handpicked maken we samenNieuwsgierig of wil je graag meer weten? Dan horen wij het graag!

Stel hier al je vragen aan ons.