Skip to content

Senior Digital Designer

Nederland, Noord-Brabant, Breda€ 3.300 - € 4.150 per maandWeekend

Functieomschrijving

Als senior digital design superheld bij Weekend sta jij altijd aan om je visie op design en bijbehorende designs skills in projecten vol creatieve waanzin te pompen.


Met andere woorden: jij maakt alles mooi(er). We zoeken een creatieve geest en vakman in één, met een digitale hartslag. Een expert die in samenwerking met een creatief strateeg, UX designer en motion designer een ontwerp weet thuis te brengen. Je ademt de tools die je dagelijks gebruikt zoals Figma, Sketch of het Adobe pakket - en helpt andere designers deze skills nog meer meester te maken.


32-40 uur | Breda / hybride

Wat ga je doen als senior digital designer bij Weekend?
Als senior digital designer vertegenwoordig jij creativiteit in de vorm van digital design, werk je nauwkeurig en neem je alleen genoegen met het allerbeste. Je staat hierbij open voor de ideeën van anderen, bent flexibel en kan snel schakelen (waarbij je niet schrikt van een spoedje of een veranderende planning).

Je bent opbouwend kritisch en denkt met je teamgenoten in oplossingen zonder daarbij het commerciële en creatieve belang uit het oog te verliezen.


Grenzeloze creativiteit is voor jou de standaard, maar je haalt ook voldoening uit de perfecte executie en toepassing van brand guidelines, styleguides en digitale do’s & don'ts. Jouw canvas is bij voorkeur Figma, maar voor Sketch pro’s knijpen we best een oogje dicht.


Je deinst niet terug voor het presenteren en pitchen van je werk, zowel intern en aan klanten. Je staat achter jouw designkeuzes en kan deze dan ook goed motiveren en verkopen door in presentaties te enthousiasmeren met je creatieve drive.


Je komt in een talentvol en ambitieus team van specialisten te werken, maar er is meer. Naast jouw eigen Weekend homies kun je namelijk ook bouwen op de collega’s uit de andere Handpicked agencies met de meest uiteenlopende expertises: van web, app en digital tot AR en VR - en van online marketing tot de nieuwste technologische trends voortkomend uit ons eigen Handpicked Lab.


Tijd voor Weekend.


Wie is Weekend?

We zijn niet alleen bijzonder gezellig (wat wil je, wanneer je altijd weekend hebt?), maar ook nog eens heel goed in wat we doen. Zo worden we door vakblad FONK al drie jaar op rij geroemd als één van de beste bureaus van Nederland en wonnen we in de voorbije periode legio aan mooie vakprijzen (Gouden DIA Award, Dutch Search Award, Website van Jaar Award, FD Gazelle).

Binnen onze drie voornaamste pijlers (branding & identity, digital product design en creative marketing) werken we voor de mooiste klanten, van de ‘leanste’ start-ups tot de ‘meanste’ triple A-merken - zoals Boerschappen, Stedin, Nespresso, Bruynzeel, Mexicano, Amphia Ziekenhuis, Johnson & Johnson y mucho más. We werken regelmatig samen met onze homeboys en -girls binnen de Handpicked agencies-groep op multidisciplinaire klantcases.


Wat betekent de Handpicked family voor jouw loopbaan?
Weekend is onderdeel van Handpicked agencies, dé familie van superspecialisten. Wij zoeken de magie waar specialismen samenkomen en we leren elke dag van en met elkaar. Onze familie bestaat uit 9 specialistische bureaus en 275 Handpicked collega's, die jou de mogelijkheid bieden om binnen het complete digitale vakgebied kennis uit te wisselen, aan innovatieve projecten deel te nemen en samen te werken aan de mooiste award winning projecten en klanten. Tegelijkertijd bieden we je binnen onze specialistische agencies een hoge betrokkenheid op de werkvloer zoals een kleine werkgever. We zijn onderscheidend en eigenwijs. En we voelen ons verbonden door het manifest en de waarden die wij belangrijk vinden.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent een expert op het gebied van digital design; je hebt ruime kennis, kunde en ervaring en weet hiermee te inspireren en enthousiasmeren. Je hebt altijd creatieve inspiratie, kan - als dat nodig is - terugvallen op ervaring en routine en ziet wat er nodig is om opdrachtgever en eindgebruiker blij te maken.

Je staat proactief in de wedstrijd, neemt initiatief en draagt mogelijke verbeteringen en vernieuwingen aan binnen jouw vakgebied of team. Door de rol die je hierin neemt werkt dit proces ook de andere kant op: wanneer nodig ben je een coach en vraagbaak voor het team en sparringpartner voor de directie. Jouw visie wordt serieus genomen.

Je straalt deskundigheid uit, kan jezelf, het team en Weekend goed vertegenwoordigen en weet op de juiste momenten de regie te pakken of deze juist aan anderen te gunnen in besprekingen met klanten en stakeholders.

Toch ben je overtuigd dat je nooit uitgeleerd bent; je bent altijd nieuwsgierig naar meer, beter of anders.

Je voelt je thuis op een plek waar er de vrijheid is om iets 'nieuws' te proberen. Maar je kan, door je analytische vermogen en sociale voelsprieten, goed inschatten wanneer een creatief experiment op zijn plek is of het misschien toch beter is de conventies te eren.


Jij hebt namelijk de flexibiliteit van Barbapapa. Maar je kunt in jezelf ook de stabiliteit en nauwkeurigheid vinden om wereldkampioen spijkerpoepen te worden. Hoe dan ook, kwaliteit staat altijd voorop.

Jij past als senior digital designer goed bij Weekend als jij…

 • Briefings weet te doorgronden, interpreteren, volgen en overtreffen;

 • Floreert tijdens het samenwerken in een team van creatieve strategie, UX design, motion design en projectmanagement;

 • Visual designs kan opzetten en uitwerken;

 • Zelfstandig presentaties kan opzetten en vlekkeloos weet te presenteren aan onze relaties;

 • Collega designers binnen het vakgebied kan begeleiden en inspireren;

 • Motion designers brieft en begeleidt bij animatie en UI in motion;

 • Samenwerkt met de verschillende teams van de andere agencies om alle ontwerpen tot leven te brengen in impactvolle producten die goed werken en lekker voelen.


Wat heeft Weekend jou te bieden?

 • Een ervaren en ambitieus creatief team, dat staat te popelen om met je te sparren. We willen allemaal nog mooiere en effectievere campagnes en producten maken voor de tofste klanten;

 • Persoonlijk leer- en ontwikkelplan, en leren van en met superslimme collega’s en vakexperts om je heen;

 • Werken in een modern kantoor mét dakterras en bar in Breda (neem hier alvast een kijkje). Ook krijg je de ruimte om thuis te werken;

 • Een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek van €750,-, zodat jij er goed bij zit als je thuis aan het werk bent;

 • Een salaris tussen de €3300 en €4150 per maand (o.b.v. 40 uur), afhankelijk van jouw ervaring;

 • Reizen op jouw manier: een NS Business Card of met je auto tegen een reiskostenvergoeding (wanneer je buiten Breda woont);

 • Onbeperkt toegang tot coaching sessies van 25+ professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, stress & burn-out, relaties, carrière en meer;

 • 26 vakantiedagen;

 • Prima pensioenregeling;

 • Iedere dag vers verzorgde lunch in onze Wonderbar;

 • Mogelijkheid om 2x per week te bootcampen met een personal trainer;

 • Teamuitjes, vrijdagmiddagborrels (met bier van eigen tap!), feestjes en talloze andere activiteiten, zoals ons jaarlijkse Handpicked Festival.


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter Amandine via aboex@handpickedagencies.com of 06-14339916.

Details

Nederland, Noord-Brabant, Breda
€ 3.300 - € 4.150 per maand
Weekend
Design

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Nederland, Noord-Brabant, Breda
€ 3.300 - € 4.150 per maand
Weekend
Design

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kun jij deel uitmaken van de Handpicked familie, solliciteer nu!

Handpicked maken we samenNieuwsgierig of wil je graag meer weten? Dan horen wij het graag!

Stel hier al je vragen aan ons.