Skip to content

Senior Programma Manager

Nederland, Noord-Brabant, BredaHandpicked agencies

Functieomschrijving

Heb jij brede ervaring in de digitale wereld en weet jij wat er voor nodig is om merken en organisaties te laten floreren in het digitale tijdperk? Lijkt het jou tof om in samenwerking met strategen en andere experts vorm te geven aan brede digitale marketing en transformatie programma’s voor grote merken en organisaties zoals Boerschappen en Nespresso? Wij zijn op zoek naar een ervaren Programma Manager. Benieuwd wat je kunt verwachten? Lees dan snel verder.


32-40 uur per week | Hybride (HQ Breda, Rotterdam, Eindhoven)


Wie is Handpicked agencies?

Wij zijn een familie van 10 gespecialiseerde agencies met in totaal 280 super specialisten. Van strategie, design, development, data en online marketing tot VR, AR, AI en Web3 experts. Met onze nieuwe, overkoepelende Handpicked propositie, zetten wij in op het bedienen van grotere merken en organisaties met discipline overstijgende vraagstukken. Veelal grootschalige transitie trajecten met een hoog innovatief karakter, waar wij invulling aan geven met een combinatie van agencies. Wij dagen onze klanten en teams uit om nieuwe horizons te verkennen en positieve verandering te realiseren, zowel voor de business van onze klanten als voor de wereld in bredere zin. Handpicked is al enkele jaren op rij #1 agency groep in de Emerce 100, verder zijn we trots op onze Webby’s, Lovie’s, DIA’s, Dutch Search Awards en andere awards.


Wat ga je doen als Programma Manager bij Handpicked agencies?

In deze rol pak jij de lead in het vormen en uitrollen van grootschalige transformatie programma’s voor opdrachtgevers met brede (digitale) transitievraagstukken. In de meeste gevallen zal je vroegtijdig instappen in de business development of strategiefase. Een enkele keer stap je in bij een bestaande opdrachtgever die zich binnen de groep heeft ontwikkeld tot programma account. Je maakt de vertaalslag van strategie naar roadmaps en programma’s, inclusief goalsetting en budgettering. Je borgt de uitrol en monitoring en rapportage over de voortgang. Bij de uitrol van programma’s stuur je vanuit een coachende en adviserende rol op maximale output, impact en performance. Je werkt hiervoor actief samen met account- en projectmanagers van de betrokken agencies.


Jij bent verantwoordelijk voor het geïntegreerd ontsluiten van onze dienstverlening en het realiseren van de overkoepelende ambitie. In dit proces ben jij de counterpart van de eindverantwoordelijke voor het programma aan klantzijde. Intern rapporteer je aan het Handpicked management.

Je hebt een eigen visie op digitale transformatie en kunt hier op strategisch niveau over sparren met klanten en collega’s. Je weet de behoeften en doelen van klanten te vertalen naar concrete plannen en kent het commerciële proces dat hier onderdeel van is.


Hoe worden jouw dagen gevuld?

 • Je bent betrokken bij business development trajecten op opdrachtgevers met geïntegreerde vraagstukken. Je bent in dat geval de counterpart van een commercieel en/of strategisch verantwoordelijk collega.

 • Bij het opstarten met nieuwe opdrachtgevers werk je actief samen met strategen en specialisten van zowel de klantzijde als collega agencies aan het vormen van roadmaps en programma’s.

 • Gedurende de uitvoering van het programma ben je ook nauw betrokken. Je bewaakt het overzicht van het budget, de planning, de KPI’s en de voortgang van doelstellingen op programma niveau. Op basis hiervan maak je rapportages en bespreek je maandelijks de voortgang met de klant.

 • Je werkt hierin nauw samen met de Account- en Projectmanagers, en Product Owners van de betrokken agencies. Regelmatig heb je interne meetings met de leads/aanspreekpunten per agency om ervoor te zorgen dat de doelen binnen tijd en budget gerealiseerd worden.

 • Je bent één van de eerste in een nieuw team binnen Handpicked, met focus op programma klanten. Je levert op basis van je ervaring en continue ontwikkeling een belangrijke bijdrage in het ontwikkelen van dit team, methodes en processen.

Vereisten

Jij bent de ideale kandidaat als je..

 • Minimaal 5 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare rol als programma manager, account director of consultant in een adviesorganisatie, digital agency of consultancy;

 • Beschikt over brede kennis van het digitale spectrum, gevoel hebt bij de laatste technologische ontwikkelingen en strategisch bent onderlegd;

 • Communicatief sterk bent en gewend bent om met vele stakeholders te schakelen;

 • Weet welke uitdagingen er komen kijken bij grootschalige veranderingen (transformatie) en hoe je hier mee om moet gaan binnen een organisatie;

 • Ambitieuze uitdagingen en doelen weet om te zetten in commerciële kansen voor Handpicked, en deze in samenwerking met commerciële collega’s weet te verzilveren;

 • Graag de uitdaging aangaat om een nieuw team binnen Handpicked mee op te bouwen en hier methodes en werkwijzen voor op te zetten;

 • Een uitstekende beheersing hebt van zowel de Nederlandse als Engelse taal.


Wat heeft Handpicked jou te bieden?

 • De kans om aan de slag te gaan in een nieuwe, unieke rol binnen Handpicked agencies, waarin je de kans krijgt om een nieuw team mee op te bouwen;

 • Programma’s voor toonaangevende merken in een informele, open en creatieve cultuur;

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

 • Inspirerende kennissessies en toegang tot meer dan 150 online cursussen;

 • Activity Based Working: kies zelf wanneer je thuis werkt en wanneer je werkt op één van onze kantoren in Breda, Rotterdam of Eindhoven;

 • Een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek van €750,- zodat jij er goed bij zit als je thuis aan het werk bent;

 • Goede apparatuur ter beschikking - incl. keuze voor systeem;

 • Lease auto;

 • 26 vakantiedagen;

 • Prima pensioenregeling;

 • Mogelijkheid om 2x per week te bootcampen met een personal trainer;

 • Teamuitjes, vrijdagmiddagborrels (met bier van eigen tap!), feestjes en talloze andere activiteiten, zoals ons jaarlijkse Handpicked Festival.


Meer weten over deze functie en Handpicked agencies?

Neem dan contact op met onze Recruiter Amandine via aboex@handpickedagencies.com of 06-14339916.

Details

Nederland, Noord-Brabant, Breda
Handpicked agencies

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Nederland, Noord-Brabant, Breda
Handpicked agencies

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kun jij deel uitmaken van de Handpicked familie, solliciteer nu!

Handpicked maken we samenNieuwsgierig of wil je graag meer weten? Dan horen wij het graag!

Stel hier al je vragen aan ons.