Skip to content

Service & Support Developer

Nederland, Noord-Brabant, BredaBluebird Day

Functieomschrijving

Met ieder ticket een nieuw verhaal.  

Uitdagende en veelzijdige tickets verkregen door directe communicatie met de klant. Onze collega's van Service & Support draaien hun hand er niet voor om! Samen met de klant aan ze op zoek naar gerichte oplossingen en komen er altijd samen uit. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Lees dan vooral verder. 


Bluebird Day is de nummer #1 e-commerce agency van Nederland. Samen met ons team van 50 specialisten maken we de tofste websites voor onze klanten, en dat zijn niet de minste!


Wat ga je doen als Service & Support Developer bij Bluebird Day?


Jij speelt een cruciale rol, in de samenwerking met onze klant vanuit het Service & Support team. We willen namelijk continu werken aan onze klanttevredenheid. Tijdens een project en nadat de projecten zijn afgerond. Als Service & Support Developer, schakel je tussen verschillende projecten en tussen klanten en onze collega developers. En is daardoor misschien wel het meest dynamische team binnen Bluebird Day.


Je onderzoekt in eerste instantie wat er precies aan de hand is bij een incident (storingen), of verleent service door nieuwe wijzigingen door te voeren. Daar maak je gebruik van je onderzoekende en analytische kwaliteiten, maar ook je technische skills om een kijkje te nemen in de code naar wat er aan de hand is. Mocht jij de storing niet eigenhandig kunnen verhelpen, dan zijn er natuurlijk onze collega developers die het platform hebben gebouwd, zij kunnen ook ingezet worden om het incident te verhelpen. Dan gebruik je je organisatorische krachten om dit in goede banen te leiden. Maar of jij nu zelf de code induikt om iets te fixen of je de collega developers inschakelt, je communiceert in begrijpelijke taal met de klant zodat zij op de hoogte zijn van wat er gebeurd. Job well done en op naar de volgende ticket! 


Onze collega's aan het woord!


Wat betekent de Handpicked family voor jouw loopbaan?

Bluebird Day is onderdeel van Handpicked agencies, dé familie van superspecialisten. Wij zoeken de magie waar specialismen samenkomen en we leren elke dag van en met elkaar. Onze familie bestaat uit 8 specialistische bureaus en 275 Handpicked collega's, die jou de mogelijkheid bieden om binnen het complete digitale vakgebied kennis uit te wisselen, aan innovatieve projecten deel te nemen en samen te werken aan de mooiste award winning projecten en klanten. Tegelijkertijd bieden we je binnen onze specialistische agencies een hoge betrokkenheid op de werkvloer zoals een kleine werkgever. We zijn onderscheidend en eigenwijs. En we voelen ons verbonden door het manifest en de waarden die wij belangrijk vinden.

Vereisten

Wanneer ben je een match met Bluebird Day? Jij hebt...

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van PHP, HTML en CSS, zodat je kan onderzoeken en inschatten wat er aan de hand is en wat er voor nodig is om een incident op te lossen of een wijziging door te voeren;
 • Bekend bent met frameworks en werkwijzes zoals Drupal, Zenddesk, SCRUM en Git. Maar mocht je daar nog niet aanraking zijn gekomen, zorgen wij graag voor die kennismaking!
 • Goede luistervaardigheden en houdt ervan om in heldere taal te communiceren, soms naar minder technische mensen (onze klanten) maar ook in wel technische taal (je collega's); 
 • Onderzoekende, analytische en organisatorisch sterke kwaliteiten, om tot de oorzaak van een probleem te komen en te bedenken wat het plan van aanpak is;
 • Duidelijke interesse om in E-commerce te werken, een branche waar veel ontwikkeling in is en wij qua innovatie voorop lopen; .
 • En niet te vergeten: Je hebt plezier in je werk hoog in het vaandel staan!

Nu de belangrijkste vraag: wat levert het je op?

 • Een bruto maandsalaris voor een medior Service & Support developer tussen €3000 tot €3900.
 • Een bruto maandsalaris voor een senior Service & Support developer tussen €3500 en €4700.
 • Het salaris wordt opgemaakt op basis van (jaren) werkervaring en andere relevante skills voor deze rol;
 • Goede apparatuur ter beschikking incl. keuze voor systeem;

 • Structurele aandacht en ruimte voor jouw ontwikkeling d.m.v. persoonlijke coaching en opleidingsbudget;

 • Werken in een team waar de energie vanaf spat en we elkaar naar een hoger niveau tillen;

 • Dagelijks een uitgebreide en verse lunch;

 • Passende reiskostenvergoeding of een NS-Businesscard;

 • Spiksplinternieuw kantoor inclusief rooftop bar, met uitzicht op de Bredase skyline;

 • Twee keer per week bootcamp onder begeleiding van een personal trainer;

 • We know how to party! De gezelligste feestjes, borrels en ons eigen Handpicked Festival;

 • Leuke vrijdagmiddagborrels met heerlijk bier van eigen tap;

 • Een gezellige club van 250 Handpicked collega's waarmee je ook samenwerkt - (Je ontmoet ze hier!)

Details

Nederland, Noord-Brabant, Breda
Bluebird Day
Tech

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Nederland, Noord-Brabant, Breda
Bluebird Day
Tech

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kun jij deel uitmaken van de Handpicked familie, solliciteer nu!

Handpicked maken we samenNieuwsgierig of wil je graag meer weten? Dan horen wij het graag!

Stel hier al je vragen aan ons.