Skip to content

Stage 3D / Motion Graphics

Breda, Nederland€ 450 per maandBoldly-XR

Functieomschrijving

Wil jij tijdens je stage volledig in de wereld van 3D duiken en direct leren van ons team van creatieve specialisten? Lijkt het jou leuk om mee te werken aan innovatieve AR en VR projecten, 3D animaties en meer? Dan is Boldly-XR de plek voor jou!


Voor januari/februari 2024 zijn wij op zoek naar een meewerkstagiair(e) op het gebied van 3D!


Wat ga je doen als stagiair(e) 3D bij Boldly-XR? 

Bij Boldly-XR verwonderen we de klant hoe we middels technologie een klantbeleving kunnen neerzetten met voor hen onbekende mogelijkheden. En als stagiair(e) bij Boldly-XR krijg jij de mogelijkheid om hier zelf ook aan bij te dragen. In het begin van je stage krijg je uitgebreid de tijd om jouw 3D skills verder te ontwikkelen. Daarna kun je alles wat je geleerd hebt gaan toepassen in diverse projecten. Je gaat namelijk meedraaien met ons team van 3D specialisten en werken aan afwisselende opdrachten. Zo krijg je onze creatieve processen van A tot Z mee. Je gaat je bezighouden met modelleren, unwrappen en texturen, en je gaat objecten en scènes tot leven wekken met animatie.


We vinden het belangrijk dat jij de kans krijgt om veel te leren en groeien tijdens je stage. Daarom kijken we graag samen met jou op welke vlakken jij je wilt ontwikkelen, en hoe we dit kunnen vormgeven binnen onze projecten.


Wat doen we bij Boldly-XR?

Het is ons doel om te verwonderen. Dit doen we door nieuwe technologieën onder de knie te krijgen en die in te zetten om de doelen van onze klanten te realiseren. We vinden het leuk te vernieuwen, een andere aanpak van hetzelfde liedje te laten zien. Alles om de uiteindelijke gebruiker dat ‘wow’ gevoel te geven. We creëren unieke ervaringen op het gebied van AR, VR, animatie en interactieve installaties. Dit doen we met een klein, informeel en gezellig team dat een passie heeft voor creativiteit en innovatie.

Vereisten

Wat wordt er van jou verwacht als stagiair(e)?

  • Een opleiding in de richting van Game Development, Motion Graphics of (3D) Animatie;
  • Basis kennis van 3D;
  • Ervaring met Blender of Cinema 4D;
  • Drive om te leren en jezelf te blijven ontwikkelen.


Wat heeft Boldly-XR jou te bieden?

  • Werken met de nieuwste technologieën op het gebied van AR, VR, 360 capture, interactieve installaties, animatie en 3D;
  • Stage lopen in een klein, gezellig team waarin iedereen gek is op de nieuwste technieken;
  • Een stagevergoeding van €450 per maand;
  • Verzorgde lunch en in de pauze pingpongen of lekker naar buiten;
  • Mogelijkheid om 2 keer per week deel te nemen aan een bootcamp onder begeleiding van een personal trainer;
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels met bier van eigen tap.


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Amandine door te bellen of appen naar 06-14339916 of stuur een mail naar careers@handpickedagencies.com.


Details

Breda, Nederland
€ 450 per maand
Boldly-XR
Stage

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Details

Breda, Nederland
€ 450 per maand
Boldly-XR
Stage

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kun jij deel uitmaken van de Handpicked familie, solliciteer nu!