Skip to content

Stage Backend Development

Breda, Nederland€ 450Handpicked Lab

Functieomschrijving

Innovatie - ons DNA

We gaan beginnen. Spanning, grote ogen en ingehouden adem. Het hart klopt in de keel. Je kunt een speld horen vallen. Wist je nog toen we elkaar beloofden samen te gaan ontdekken? Samen de wereld te gaan veranderen? Dat moment is nu. Dat is wat we vandaag onthullen. Welkom bij onze voorstelling. Welkom in het Lab!

Over Handpicked Lab

Het Lab is de plek binnen Handpicked waar wij innovaties toepassen. Die toegepaste innovatie zit in ons DNA. Al sinds 1999 helpen wij onze klanten middels innovatieve oplossingen met het bouwen en versnellen van hun digitale business. Toen ontwikkelden we de eerste mobiele websites voor i-mode telefoons, en vandaag ontdekken we de mogelijkheden van AI, Web3 en de Metaverse.


In het Handpicked Lab werkt een dedicated team aan de laatste trends & ontwikkelingen. Dit team werkt samen met de designers en developers uit onze 10 Handpicked agencies en met studenten (stagiaires en afstudeerders).


We maken hiermee innovatie tastbaar en zichtbaar voor de agencies en haar klanten. We ontdekken de mogelijkheden van Dall-e 2, Digital Brand Avatars, Computational design, Metaverses, Smart Contracts en veel meer. Er is altijd plaats voor nieuw talent!

Thema Web3

Web3 is een gedecentraliseerde versie van het internet waarbij de uiteindelijke regie niet ligt bij grote technologiebedrijven, maar bij internetgebruikers. Het is een gedachtegoed wat wereldwijd leeft. Het is een toekomstvisie waar momenteel veel belangstelling voor is en actief aan gewerkt wordt.

In Web3 worden protocollen, internetinfrastructuur, platforms en apps gebouwd vanuit een decentraal gedachtengoed. Blockchaintechnologie, cryptotokens en NFT’s spelen in Web3 een belangrijke rol.


Jouw rol als (technisch) informatica talent

Wij zien de mogelijkheden van blockchain. Om klanten te overtuigen van de mogelijkheden is het van belang dat we bruikbare prototypes hebben waarin blockchainprincipes direct tastbaar worden gemaakt.

Binnen je stage kun je aan de slag gaan met..

 • het bouwen van een decentrale autonome organisatie;

 • het ontwikkelen van een nieuw web 3.0 loyalty programma;

 • het bouwen van een 2Earn concept gericht op duurzaamheid.


Dit is slechts een kleine selectie van ideeën die we hebben. De web 3.0 wereld verandert voortdurend. Wat vandaag innovatief is kan in september achterhaald zijn. Daarom kijken we graag samen met jou naar je skills en leerdoelen en formuleren op basis van bovenstaande thema een opdracht wat goed bij jou past én waarmee je iets maakt wat blijvend gebruikt wordt na je stage.

Jij bent onze ideale stagiair(e) als jij...

 • een HBO-opleiding volgt in de richting van Informatica, Technisch Informatica, ICT & Media Design / Software / Creative technology / Open innovatie;

 • enthousiasme hebt voor het vak;

 • graag werkt met nieuwe technologieën;

 • een drive hebt om te leren en, nog belangrijker, jezelf te blijven ontwikkelen.

Vereisten

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een stagevergoeding van €450,- per maand;

 • De mogelijkheid om met de nieuwste technieken te werken en te experimenteren;

 • Als het gaat om afstuderen, zullen we altijd kijken naar een vervolg binnen Handpicked agencies na jouw studie;

 • Iedere dag vers verzorgde lunch in onze Wonderbar;

 • Een informele werkcultuur, en dat voel je direct door de laagdrempelige manier van communiceren binnen onze organisatie. Het zorgt voor een cultuur waar je altijd je vragen durft te stellen!


Interesse, maar heb je toch nog vragen? 

Dan is onze Recruiter Lotte van de Plasse bereikbaar op opleidingen@handpickedagencies.com of via 06-43279465.


Benieuwd naar de ervaringen van een Lab stagiair? Bekijk dan onderstaande video!

Details

Breda, Nederland
€ 450
Handpicked Lab
Stage

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Details

Breda, Nederland
€ 450
Handpicked Lab
Stage

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kun jij deel uitmaken van de Handpicked familie, solliciteer nu!