Skip to content

UX Designer / Interaction Designer

Nederland, Zuid-Holland, Rotterdam€ 3.000 - € 4.000 per maandIN10

Functieomschrijving

Voor IN10 is het verbinden van creativiteit, technologie en empathie een succesvolle formule, waardoor we voor sterke merken veel mooi digitaal werk mogen maken. En daar hebben we de beste mensen voor nodig! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren UX Designer / Interaction Designer.


32-40 uur per week | Rotterdam / hybride


Wat ga je doen als UX Designer bij IN10?
Als UX Designer ofwel Interaction Designer speel je een cruciale rol in de totstandkoming van de gebruikerservaring van digitale services. In een multidisciplinair team met o.a. visual designers, developers, projectmanagers en contentmakers ben jij samen met de strateeg verantwoordelijk om een strategie op te stellen en een concept uit te werken die zowel de zakelijke ambitie van de klant als de behoefte van de gebruiker overstijgen.

Je hebt de verantwoordelijkheid voor je eigen projecten. De ene keer is dit een website, de andere keer een platform, slimme tool, digitale campagne of app. Je werkt altijd samen met de rest van het (design) team, dus je staat er niet alleen voor. Je bent de spin in het web die alle disciplines met elkaar verbindt.

Wat je gaat doen:

 • Je bent verantwoordelijk voor de gebruikerservaring van verschillende projecten;
 • Je legt het fundament van het project door de strategie en concepten te vertalen naar schetsen, flows en high level wireframes waarmee je zowel je team als de klant kan enthousiasmeren voor de gekozen richting;
 • Hierna ga je samen met een medior of junior collega deze eerste schetsen en high level wireframes uitwerken tot een gedetailleerd ontwerp. Je bent het volledige proces betrokken en overziet hoe jouw concept werkelijkheid wordt;
 • Je faciliteert (online en offline) workshops;
 • Je stelt bij een gebruikerstest het testplan op en de interviews af en verwerkt de resultaten in je ontwerp, maar ook zonder gebruikerstest ben jij de expert en kan je je ontwerpen onderbouwen;
 • Je kijkt mee met hoe de visual designers en developers jouw ontwerpen weer net wat beter maken en blijft daarin de gebruikerservaring bewaken door je kennis van de mogelijkheden en beperkingen van bijv. motion en development.


Wie is IN10?

We leven in een geweldige tijd; we zijn tot zoveel meer in staat dan ooit tevoren. Mensen verwachten daardoor ook veel meer van organisaties en merken. Wij helpen onze klanten om meer te betekenen voor gebruikers, klanten, bezoekers, patiënten, fans… de wereld. Want wij geloven dat wie goed doet, het ook beter doet. Gewoon ‘good business’ dus. Benieuwd hoe het is om te werken bij IN10? Op onze Instagram geven we je een kijkje achter de schermen.


Wat betekent de Handpicked family voor jouw loopbaan?
IN10 is onderdeel van Handpicked agencies, dé familie van superspecialisten. Wij zoeken de magie waar specialismen samenkomen en we leren elke dag van en met elkaar. Onze familie bestaat uit 9 specialistische bureaus en 275 Handpicked collega's, die jou de mogelijkheid bieden om binnen het complete digitale vakgebied kennis uit te wisselen, aan innovatieve projecten deel te nemen en samen te werken aan de mooiste award winning projecten en klanten. Tegelijkertijd bieden we je binnen onze specialistische agencies een hoge betrokkenheid op de werkvloer zoals een kleine werkgever. We zijn onderscheidend en eigenwijs. En we voelen ons verbonden door het manifest en de waarden die wij belangrijk vinden.

Vereisten

Wie ben jij?

Je kunt complexe vragen en uitdagingen doorgronden en je verdiept je in de doelen van de klant, de behoeften van de eindgebruiker, overziet de technische gevolgen van jouw beslissingen en weet daardoor grip te houden op de scope van het project. Je kan vanuit de gebruikerservaring conceptueel naar vragen kijken en daar creatieve oplossingen voor bedenken, maar je bent ook kritisch en in staat om knopen door te hakken.


Onze ideale UX Designer …

 • heeft een HBO/WO werk- en denkniveau (een relevante opleiding zoals CMD of Design for Interaction is helemaal top);
 • heeft minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij een creatief digitaal bureau en heeft aantoonbare ervaring met complexe UX vraagstukken;
 • heeft ervaring met Agile werken en Scrum;
 • gaat lekker op afwisseling omdat je per week aan verschillende projecten werkt;
 • is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen;
 • is ervaren met tools zoals Axure, Miro en Figma of vergelijkbaar;
 • beheerst de Nederlandse taal volledig. Dit is essentieel vanwege de grote mate aan klantcontact, interviews, workshops en samenwerking met je toekomstige collega’s.


Wat heeft IN10 jou te bieden?

 • Projecten voor toonaangevende merken in een open, creatieve en innovatie gerichte cultuur;
 • Ruimte om het verschil te maken in de verdere ontwikkeling van IN10;
 • Persoonlijk leer- en ontwikkelplan, en leren van vakexperts om je heen;
 • Gezellige collega’s die, net als jij, een sterke drive hebben voor kwaliteit; 
 • Activity Based Working: kies zelf of je thuis werkt, je wilt werken op ons kantoor in het centrum van Rotterdam of bij onze Handpicked collega’s in Breda of Eindhoven;
 • Een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek van €750,-, zodat jij er goed bij zit als je thuis aan het werk bent;
 • Een salaris tussen de €3000 en €4000 per maand (o.b.v. 40 uur), afhankelijk van jouw ervaring;
 • Een Macbook en ander digitaal gereedschap dat je graag gebruikt;
 • Reizen op jouw manier: een NS Business Card of met je auto tegen een reiskostenvergoeding (wanneer je buiten Rotterdam woont);
 • 25 vakantiedagen; 
 • Prima pensioenregeling;
 • De leukste (sportieve) activiteiten en uitjes met je team of het hele bedrijf, en gezellige borrels op kantoor of in de stad. Maar ook ons jaarlijkse Handpicked Festival is in het pakket inbegrepen.


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter Amandine via aboex@handpickedagencies.com of 06-14339916.

Details

Nederland, Zuid-Holland, Rotterdam
€ 3.000 - € 4.000 per maand
IN10
UX & Interaction Design

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Nederland, Zuid-Holland, Rotterdam
€ 3.000 - € 4.000 per maand
IN10
UX & Interaction Design

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kun jij deel uitmaken van de Handpicked familie, solliciteer nu!

Handpicked maken we samenNieuwsgierig of wil je graag meer weten? Dan horen wij het graag!

Stel hier al je vragen aan ons.