Overslaan naar content

Senior UX Designer

Breda, Nederland€ 3.400 - € 5.100 per maandWeekend

Functieomschrijving

Als Senior UX designer represent jij die gebruiker. Altijd. Overal. Ook als ze er niet bij is. Of misschien zelfs juist dan. Door jouw ongeremde nieuwsgierigheid begrijp je wat zij nodig heeft, waar ze vandaan komt en waar ze naartoe gaat. Zo ga je iedere dag het avontuur aan en pak je die rol als pionier.


32-40 uur per week | Breda / hybride


Wat ga je doen als Senior UX designer bij Weekend?
Jij gaat je vastbijten in de vraag van onze klant. Hierbij vertegenwoordig je uiteraard ook de behoefte van de eindgebruiker. Met jouw kennis breng je deze elementen samen tot een goed doordachte gebruikerservaring. Aan dit proces kun je zelfstandig invulling geven. Je doet onderzoek, voert gebruikerstesten uit en stelt de juiste vragen aan de klant en eigenlijk aan iedereen die op je pad komt. Alle waardevolle inzichten en input vertaal je soepel naar user flows, wireframes en prototypes. Daarbij bewaak je het overzicht en verlies je de details niet uit het oog.

Jij gaat met heldere en scherpe argumentatie jouw gedachtegang (of die van een eindgebruiker) goed overbrengen aan de klant en je teamgenoten. Want je komt terecht in een multidisciplinair creatief bureau, met strategen, art directors, designers, collega UX designers en vaak ook collega’s van andere agencies zoals online marketeers, CRO experts, developers of marketeers. 

Wat doen we bij Weekend Creative Agency?

We zijn niet alleen bijzonder gezellig (wat wil je, wanneer je altijd weekend hebt?), maar ook nog eens heel goed in wat we doen. Zo worden we door vakblad FONK al vier jaar op rij geroemd als één van de beste bureaus van Nederland (en in 2022 zelfs als állerbeste!) en wonnen we in de voorbije periode legio aan mooie vakprijzen (#1 Emerce ranking, DIA Awards, Dutch Search Awards, Website van Jaar Awards, FD Gazellen).


Binnen onze drie voornaamste pijlers (branding & identity, digital product design en creative marketing) werken we voor de mooiste klanten, van de ‘leanste’ start-ups tot de ‘meanste’ triple A-merken - zoals Boerschappen, Stedin, Nespresso, Bruynzeel, Mexicano, Amphia Ziekenhuis, Johnson & Johnson y mucho más. We werken regelmatig samen met onze homeboys en -girls binnen de Handpicked agencies-groep op multidisciplinaire klantcases.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent een autoriteit op het gebied van UX; je hebt ruime kennis, kunde en ervaring en weet hiermee te inspireren en enthousiasmeren. Je hebt altijd het ultieme overzicht, ziet samenhang tussen werkprocessen en ziet wat er nodig is om deze te optimaliseren.


Je staat proactief in de wedstrijd, neemt initiatief en draagt mogelijke verbeteringen en vernieuwingen aan binnen jouw vakgebied of team. Door de rol die je hierin neem werkt dit proces ook de andere kant op: wanneer nodig ben je een coach en vraagbaak voor het team en sparringpartner voor de directie. Jouw visie wordt serieus genomen.


Je straalt deskundigheid uit, kan jezelf, het team en Weekend goed verkopen en weet op de juiste momenten de regie te pakken of deze juist aan anderen te gunnen in besprekingen met klanten en stakeholders.


Toch ben je overtuigd dat je nooit uitgeleerd bent; je bent altijd nieuwsgierig naar meer, beter of anders.


Je voelt je thuis op een plek waar er de vrijheid is om iets 'nieuws' te proberen. Maar je kan, door je analytische vermogen en sociale voelsprieten, goed inschatten wanneer een creatief experiment op zijn plek is of het misschien toch beter is om binnen de lijntjes te kleuren.


Jij hebt namelijk de flexibiliteit van Barbapapa. Maar je kunt in jezelf ook de stabiliteit en nauwkeurigheid vinden om wereldkampioen spijkerpoepen te worden. Hoe dan ook, kwaliteit staat altijd voorop.


Wat heeft Weekend jou te bieden? 

 • Een ervaren en ambitieus creatief team, dat staat te popelen om met je te sparren. We willen allemaal nog mooiere en effectievere campagnes en producten maken voor de tofste klanten;
 • Ruime aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Werken in een modern kantoor mét dakterras en bar in Breda (neem hier alvast een kijkje). Ook krijg je de ruimte om thuis te werken;
 • Een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek van €750,-, zodat jij er goed bij zit als je thuis aan het werk bent;
 • Een salaris tussen de €3400 en €5100 per maand (o.b.v. 40 uur), afhankelijk van jouw ervaring;
 • Reizen op jouw manier: een NS Business Card of met je auto tegen een reiskostenvergoeding (wanneer je buiten Breda woont);
 • 26 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling;
 • Leasefietsregeling;
 • Iedere dag vers verzorgde lunch in onze Wonderbar;
 • Je ontvangt bij indiensttreding gratis aandelen van Handpicked, waardoor je mede-eigenaar wordt van onze bureaugroep. Zo wordt Handpicked van ons allemaal;
 • Mogelijkheid om 2x per week te bootcampen met een personal trainer;
 • Teamuitjes, vrijdagmiddagborrels (met bier van eigen tap!), feestjes en talloze andere activiteiten, zoals ons jaarlijkse Handpicked Festival.


Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Amandine door te appen of bellen naar 06-14339916.

Details

Breda, Nederland
€ 3.400 - € 5.100 per maand
Weekend
UX & Interaction Design

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Details

Breda, Nederland
€ 3.400 - € 5.100 per maand
Weekend
UX & Interaction Design