Online Marketing Consultant - Fingerspitz (Breda)

Solliciteer nu

Online Marketing Consultant

Op zoek naar een volgende stap als Online Marketeer? Maak kennis met Fingerspitz! Wij zijn een multidisciplinair en datagedreven Online Marketing bureau. Als Online Marketing Consultant ben je nooit uitgeleerd bij ons, innovaties volgen we op de voet of creëren we zelf.

Samen met jou willen wij fantastische online resultaten boeken voor onze klanten!

Fingerspitz is op zoek naar een online marketeer met minimaal 3 jaar werkervaring in een fulltime online marketing functie.

Klaar voor een te gekke uitdaging in een superleuk team met toffe klanten?

FULL-TIME · BREDA

Wat doe je als Online Marketing Consultant bij Fingerspitz?

Digital marketing, content, data & automation… Dat bedoelen wij met multidisciplinair. Binnen digital marketing denk je aan search, social, conversie optimalisatie enzovoorts. Met deze combinatie van Online Marketing activiteiten ga jij aan de slag om mooie online resultaten te creëren voor ons diverse klantportfolio. We werken veel in teamverband, zo houden we het werk voor jou divers. Je kan door een week heen met SEO, SEA, CRO en social campagnes bezig zijn. Je hebt vaak wekelijks contact met de klanten voor wie jij contactpersoon bent en rapporteert je resultaten dan ook direct door. Je hebt elke week ook ruimte voor kennisdeling en kennis opdoen. 

Als Online Marketing Consultant bij Fingerspitz ben jij iemand die:

Een kick krijgt van verantwoordelijkheid, want die krijg je als ervaren Online Marketing Consultant bij ons. Jij hebt met meer dan één van bovengenoemde disciplines in Online Marketing ervaring en kan daarmee dus zelfstandig aan de slag. Voor jou staat voorop dat je de mooiste resultaten mogelijk uit Online Marketing voor een klant wilt halen, samen met je collega's. Jij kan de wensen en behoeften van een klant omzetten in een soepel lopend plan van Online Marketing activiteiten. Je werkt ook graag planmatig en hebt overzicht. Mis je iets om de volgende stap te kunnen zetten in je planning? Jij gaat dan op missie om het antwoord te vinden. Kritisch denken, op zoek naar vernieuwing in je werk, innovatie, dat gaat eigenlijk vanzelf bij jou. Je bent een fijne gesprekspartner voor klanten en een gezellige teamplayer. 


Kortom:

 • Jij bent resultaatgericht, vooruitstrevend en een fijne collega.
 • Jij hebt ervaring met meerdere van bovengenoemde disciplines in Online Marketing.
 • Jij wilt graag in een omgeving werken waar je kan en mag blijven leren, waar je verantwoordelijkheid krijgt en waar het belangrijkste doel is om mooie resultaten te behalen. 

Wat bieden wij?

Nou, een héle leuke baan in een heel leuk team! Je salaris is marktconform en niet afhankelijk van leeftijd of opleiding, want vooral je ervaring is belangrijk. En we hebben nog heel veel leuke secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief;
 • gezamenlijke lunch - en op vrijdag van de beste broodjeszaak van Breda
 • iedere pauze pingpongen, PlayStation'en, tafelvoetballen of lekker naar buiten;
 • supergezellige vrijdagmiddagborrel (met tapbier!) 
 • persoonlijk opleidingspotje voor bijvoorbeeld boeken, events en workshops;
 • uiteraard hele goede doorgroeimogelijkheden;
 • een plezierige werksfeer, in een platte organisatie, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan;
 • véél ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren etcetera;
 • véél mogelijkheden om gastcolleges te geven op scholen, je professionele netwerk uit te breiden en veel aan personal branding te doen;
 • wekelijks interessante kennissessies over uiteenlopende onderwerpen binnen de online marketing, welke je deelt met je team.

We vinden het belangrijk dat onze collega’s de mogelijkheid hebben zicht door te ontwikkelen! Daarom staat deze vacature open voor jou en ook voor onze interne collega’s.