PHP backend developer(s)!

Solliciteer nu

PHP back-end developer

Ben jij een echte PHP-er? En werk je graag met de nieuwste technieken aan complexe maatwerk oplossingen? Lees dan verder! Er zijn diverse posities beschikbaar.

FULL-TIME · BREDA

Als PHP developer bij E-­sites werk je in een projectteam aan maatwerk oplossingen. Samen met je team ben verantwoordelijk voor het complete ontwikkelingsproces van een website. Van concept en design tot aan uitwerking, testen en nazorg.

Ben jij als PHP­'er breed inzetbaar? En heb je een uitgebreide kennis van de taal en ervaring met object georiënteerd programmeren? Dan pas jij goed bij de uitdagingen die wij je kunnen bieden binnen onze projecten. We zien graag dat je kennis hebt van het MVC pattern en de gedachte daarachter begrijpt. Je hebt ervaring met frameworks zoals Symfony 2 of Laravel.

Je bent in staat om iets op te zetten vanaf scratch, maar weet ook goed waar je tools of bestaande sources vindt, die jouw werk makkelijker maken. Je houdt ervan om gave nieuwe dingen te bouwen, maar je wil niet voor de tiende keer het wiel opnieuw uitvinden. 

Essentiële rol vol uitdaging

Niet zichtbaar voor bezoekers, maar minstens zo belangrijk is de achterkant van websites. Dat weet jij als geen ander. Als back-end techneut zorg jij dat alle functionaliteit van een website optimaal presteert. Van de kleine technische details tot aan complexe koppelingen, jij maakt het werkend. Een belangrijke rol.

We omarmen nieuwe technologie, experimenteren en investeren. In the best tool for the job, in goede apparatuur en vooral in onze ontwikkelaars. Zo bieden we je de mogelijkheid om op rekening van E-sites en onder werktijd certificaten te behalen en congressen te bezoeken. Maar ook vanuit ons professionele en gepassioneerde team en veel variatie in projecten en klanten, zorgen we dat jij door blijft groeien in je ontwikkeling. En wat denk je van interne trainingen en hands-on workshops? Ons kennisniveau constant verhogen, is iets dat wij erg belangrijk vinden.

Ja hoor! Toch een paar bulletpoints 😓🔫

Jij bent onze ideale kandidaat als jij beschikt over...

  • hbo werk- en denkniveau;
  • een sterk analytisch vermogen;
  • een sterk probleemoplossend vermogen;
  • kennis van bekende open source frameworks als Symfony of Laravel;
  • gedegen kennis van OOP, object georiënteerd programmeren, liefst ook van MVC;
  • enthousiasme voor het vak en overtuiging in je eigen kennis en kunde.

Interesse om kennis te maken? Dan krijgen we graag een indruk van wat je al gemaakt hebt. Da's wat ons betreft belangrijker dan waar je hebt gewerkt!

Waarom werken bij E-sites altijd een goede keuze is?

Nog niet op de sollicitatiebutton gedrukt? Dit is waarom onze collega's voor E-sites hebben gekozen.

Tevreden medewerkers, tevreden klanten. Daar geloven wij in. Jij maakt mooie dingen voor onze klanten, waar je met veel tevredenheid op terug kan kijken. En die successen vieren we graag samen. Wij proberen daarin te faciliteren en te investeren in persoonlijke ontwikkeling, zodat je mooie dingen kan blijven maken. Daar maken we dus graag afspraken met je over waar jij kansen ziet om jezelf te ontwikkelen.

E-sites kent een werkcultuur met veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om je werk zelf in te delen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Wij bieden je een professionele werkomgeving waarin jij jezelf en onze klanten overtreft. We worden graag geïnspireerd door jouw ideeën. Je ervaart dus alle ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Maar we zorgen er zeker ook voor dat de boog niet altijd gespannen staat. Met voldoende ontspanning en gezelligheid beloven wij je dat je als werknemer een toptijd hebt bij E-sites.

Wij zijn E-sites

We maken alles mogelijk. Meer dan je bedenkt. En dat is precies wat wij zo te gek vinden, 19 jaar geleden toen we begonnen en nu nog steeds. Want technologie staat nooit stil. De digitale wereld evolueert razendsnel. Wij helpen klanten bij het benutten van de nieuwste technologische mogelijkheden. Om organisaties wendbaarder te maken, processen te optimaliseren of in te spelen op de constant veranderende behoeftes van je klanten.

We lossen complexe vraagstukken probleemloos op, innoveren op award-niveau en zorgen voor vooruitgang: meetbare groei in digitaal succes. Wij denken in de toekomst, inspireren en vernieuwen. Met creatieve ideeën, innovatieve technieken en resultaatgerichte oplossingen. Dat is dus wat je van ons mag verwachten. En een nauwe samenwerking met de klant. Want innoveren doen we samen.

Wij ontwikkelen vooruitgang. Jouw vooruitgang.
Met innovatieve web en mobile oplossingen.

Onze website