Service & Support Developer

Solliciteer nu

Service & Support Developer

Wil jij werken aan e-commerce platformen, met innovatieve technieken? Wil jij een grote invloed hebben op onze klanttevredenheid? Ben jij een developer die graag probleemoplossend bezig is? Join us!

Full-time · Breda

Jij speelt een cruciale rol, in de samenwerking met onze klant vanuit het Service & Support team. We willen namelijk continu werken aan onze klanttevredenheid. Tijdens een project en nadat de projecten zijn afgerond. Als Service & Support Developer, schakel je tussen verschillende projecten en tussen klanten en onze collega developers. En is daardoor misschien wel het meest dynamische team binnen Bluebird Day.

Jij onderzoekt in eerste instantie wat er precies aan de hand is bij een incident (storingen), of verleent service door nieuwe wijzigingen door te voeren. Daar maak je gebruik van je onderzoekende en analytische kwaliteiten, maar ook je technische skills om een kijkje te nemen in de code naar wat er aan de hand is. Mocht jij de storing niet eigenhandig kunnen verhelpen, dan zijn er natuurlijk onze collega developers die het platform hebben gebouwd, zij kunnen ook ingezet worden om het incident te verhelpen. Dan gebruik je je organisatorische krachten om dit in goede banen te leiden. Maar of jij nu zelf de code induikt om iets te fixen of je de collega developers inschakelt, je communiceert in begrijpelijke taal met de klant zodat zij op de hoogte zijn van wat er gebeurd. 

Jij bent onze ideale Service & Support Developer als je:

  • basiskennis hebt van PHP, HTML en CSS, zodat je kan onderzoeken en inschatten wat er aan de hand is en wat er voor nodig is om een incident op te lossen of een wijziging door te voeren.
  • het interessant vindt om een van bovenstaande talen nóg beter te beheersen.
  • goed kan luisteren en ervan houdt om in heldere taal te communiceren, soms naar niet technische mensen (onze klanten) maar ook in wel technische taal (je collega's).
  • je onderzoekende, analytische en organisatorisch sterke kwaliteiten bezit, om tot de oorzaak van een probleem te komen en te bedenken wat het plan van aanpak is.
  • het interessant vind om in E-commerce te werken, een branche waar veel ontwikkeling in is en wij qua innovatie graag in voorop lopen.
  • deze rol helemaal ziet zitten bij Bluebird Day. Maar ook als je het ziet als een opstap naar een volgende mijlpaal in je loopbaan, daarin denken we graag met je mee.
  • bekend bent met frameworks en werkwijzes zoals Drupal, Zenddesk, SCRUM en Git. Maar mocht je daar nog niet aanraking zijn gekomen, zorgen wij graag voor die kennismaking!