Social Media Marketeer - Fingerspitz

Solliciteer nu

Social Media Marketeer

Weet jij alles van Twitter, Facebook, Youtube, TikTok, Snapchat en andere social media kanalen?. Voel jij je als een dansende banaan in het social media landschap? En ben jij op zoek naar de volgende stap als Social Media Marketeer? Maak kennis met Fingerspitz en check deze vacature!  

Full-time · Breda

Wat ga jij doen?

Als Social Media Marketeer zorg je er voor dat je adviseert en invulling geeft aan de social media strategie van onze klanten. Jij helpt ze succesvol de relevante social media kanalen in te zetten en bedenkt gave campagnes om de doelgroep te bereiken. De social media strategie die jij mede vormgeeft hangt samen met de totale online marketingstrategie. Samenwerking met de online marketing consultants is dus belangrijk om met elkaar de overall doelen van de klant te behalen. Met de combinatie van het gebruik van relevante data en jouw kennis van de kanalen adviseer jij de klanten wat de meest effectieve aanpak is. In samenwerking met het content team, waar jij onderdeel van bent, creëer je vervolgens content voor deze kanalen! Kortom, je bedenkt, ontwikkelt, analyseert en optimaliseert de social media strategie van klanten om samen met je collega's ervoor te zorgen dat de klant online scoort! 

Wie ben jij?

Jij bent een echte consultant: jij spot kansen en weet klanten ervan te overtuigen om die kansen te benutten. Voor jou staat voorop dat je de beste resultaten mogelijk wilt halen uit social media, samen met je collega's. Alles voor het beste resultaat voor de klant. Daarom blijf jij op de hoogte van alle ontwikkelingen in je vakgebied, geen update gaat aan je neus voorbij. 

Je werkt graag planmatig en hebt overzicht. Mis je iets om de volgende stap te kunnen zetten in je planning? Jij gaat dan op missie om het antwoord te vinden. Kritisch denken, op zoek naar vernieuwing in je werk, innovatie, dat gaat eigenlijk vanzelf bij jou. Je bent een fijne gesprekspartner en een gezellige teamplayer.

Kortom:

 • Jij hebt ervaring met social media marketing en social media advertising, liefst bij een (marketing)bureau;
 • Jij bent resultaatgericht, vooruitstrevend en een fijne collega;
 • Jij wilt graag in een omgeving werken waar je kan en mag blijven leren, waar je verantwoordelijkheid krijgt en waar het belangrijkste doel is om mooie resultaten te behalen.
 • Jij vindt het leuk om te schakelen tussen verschillende klanten met verschillende vraagstukken. 

Wat bieden wij?

Nou, een héle leuke baan in een heel leuk team! Je salaris is marktconform en niet afhankelijk van leeftijd of opleiding, want vooral je ervaring is belangrijk. En we hebben nog heel veel leuke secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief;
 • gezamenlijke lunch – en op vrijdag van de beste broodjeszaak van Breda
 • iedere pauze pingpongen, PlayStation’en, tafelvoetballen of lekker naar buiten;
 • supergezellige vrijdagmiddagborrel (met tapbier!) waarbij je het zo laat – of vroeg – mag maken als je wilt;
 • uiteraard hele goede doorgroeimogelijkheden 
 • een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan;
 • véél ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren etcetera;
 • wekelijks interessante kennissessies over uiteenlopende onderwerpen binnen de online marketing, welke je deelt met je team.


Ga je de uitdaging aan?

We staan te popelen om je te leren kennen. Stuur je motivatie en CV dus door naar ons via onderstaande knop. Toch nog vragen? Neem dan even contact op, op 076- 763 06 00.