Stage PHP Developer

Solliciteer nu

Stage PHP Developer

Word jij blij van bouwen aan digitale platformen met vele honderdduizenden tot miljoenen bezoekers voor merken in de sport? Denk hierbij aan grote platformen (Racingnews365.nl; de grootste formule 1 site van Nederland) , apps (bijvoorbeeld de KNVB app) of technologisch gedreven activaties (denk aan de Hardloopsupporter van Nationale-Nederlanden). En wil jij werken voor klanten als Ziggo Sport, Team Jumbo-Visma, PSV, Swapfiets en Shell? Lees dan verder!

Wij zijn per eind januari / begin februari op zoek naar een stagiair(e) PHP Developer met een liefde voor sport.

Full-time / Part-time · Eindhoven

Wat ga je doen als stagiair(e) bij TDE:

Je werkt in een zeer gemotiveerd team aan digitale applicaties voor merken die de sport gebruiken als platform voor marketing. We houden allemaal van sport. Betekent dat dat je zelf sportief moet zijn? Nee hoor, maar bij ons gaat het maandagochtend over die bijzondere goal, valpartij in een wielerklassieker of gouden plak op de Spelen. We zijn sportliefhebbers. En we werken gewoon vanuit Nederland, maar wel voor internationale klanten.

Je gaat aan de slag als stagiair(e) PHP developer. En alles wat je niet weet, zullen je development collega’s je gaan leren. We leiden mensen graag op, om hun ambities waar te maken. En wij kunnen wel een developer collega gebruiken gezien het groeiende aantal platformen dat we beheren.

Wat heb je nodig als stagiair(e) bij TDE:

 • Minimaal HBO- of WO werk- en denkniveau, opleiding in de richting van (Technische) Informatica, Software en/of ICT;

 • Je hebt kennis van PHP;

 • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven;

 • Drive om te leren en, nog belangrijker, je zelf te blijven ontwikkelen. 

  En wat krijg je daarvoor terug?

  • Volop mogelijkheden om jouw sportpaspoort te vullen, van A (atletiek) tot Z (zwemmen) te vullen en van EK tot Olympische Spelen. We bezoeken veel sportwedstrijden samen, zodra dat weer kan;

  • Ontwikkelingsmogelijkheden: the sky is the limit! We zijn aan het groeien en jij hebt de mogelijkheid mee te groeien in de richting die bij jou aansluit. Samen kijken we naar jouw ambities en bepalen hoe we deze kunnen verwezenlijken. Heb je een topidee voor een nieuw concept? Dan gaan we daarvoor!

  • Je werkt met hoogwaardige security software;

  • Je werkt vanuit SX in Eindhoven, dé plek in Nederland waar sport, marketing en media samenkomen;

  • Je wordt onderdeel van een veelzijdig team - je werkt samen met digital designers, creatieven, developers en social media managers - dat met een enorme passie werkt binnen een uniek digitaal bureau in de sport;

  • We geloven in samen doen, en dat voel je direct door de laagdrempelige manier van communiceren via de persoonlijke benadering en middelen zoals Slack en Google. Het zorgt voor een cultuur waar je altijd je vragen durft te stellen. Jouw ontwikkeling is voor ons ook een grote prioriteit.

  Solliciteer

  Vragen? Bij inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Lennart Boven, Managing Partner TDE, via 06-51544686. Of bij vragen over het werken bij TDE & Handpicked Agencies, is onze Campus Recruiter Lotte er voor al je vragen via 06-43279465 of via mail opleidingen@handpickedagencies.com. 

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.