E-sites stages en afstudeeropdrachten

Solliciteer nu

Stagiair(e)s & Afstudeerders

E-sites biedt jaarlijks meerdere studenten de mogelijkheid om bij ons stage te lopen, af te studeren of een duaal leertraject te volgen. Je wordt intensief begeleid binnen een enthousiast team met verschillende 'digital' specialisten. 

FULL-TIME · BREDA

Een optimale omgeving dus voor jou om veel te leren. Je krijgt bovendien alle kansen om je nieuwe skills direct toe te passen in de praktijk. Want dat zorgt voor die waardevolle werkervaring. Daar heb je echt wat aan!

Bezig met een relevante studie zoals CMD, ICT & Media Design of Informatica op het gebied van front-end, back-end (PHP) of mobile development? Dan maken we graag kennis met je!  

Waarom stagelopen bij E-sites een goede keuze is?

E-sites kent een werkcultuur met veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om je werk zelf in te delen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Wij bieden je een professionele werkomgeving waarin jij jezelf en onze klanten overtreft. We worden graag geïnspireerd door jouw ideeën. Je ervaart dus alle ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Maar we zorgen er zeker ook voor dat de boog niet altijd gespannen staat. Met voldoende ontspanning en gezelligheid beloven wij je dat je als stagiair een toptijd hebt bij E-sites.

Wij zijn E-sites

We maken alles mogelijk. Meer dan je bedenkt. En dat is precies wat wij zo te gek vinden, 20 jaar geleden toen we begonnen en nu nog steeds. Want technologie staat nooit stil. De digitale wereld evolueert razendsnel. Wij helpen klanten bij het benutten van de nieuwste technologische mogelijkheden. Om organisaties wendbaarder te maken, processen te optimaliseren of in te spelen op de constant veranderende behoeftes van je klanten.

We lossen complexe vraagstukken probleemloos op, innoveren op award-niveau en zorgen voor vooruitgang: meetbare groei in digitaal succes. Wij denken in de toekomst, inspireren en vernieuwen. Met creatieve ideeën, innovatieve technieken en resultaatgerichte oplossingen. Dat is dus wat je van ons mag verwachten. En een nauwe samenwerking met de klant. Want innoveren doen we samen.

Wij ontwikkelen vooruitgang. Jouw vooruitgang.
Met innovatieve web en mobile oplossingen.

Onze website