TDE Stage Digital Design

Solliciteer nu

Stage Digital Design

Ben jij helemaal gek op sport en op zoek naar een meewerkstage om jouw design skills te verbeteren? Dan hebben wij de ultieme stageplek voor jou! Bij TDE zijn we op zoek naar een stagiaire die ons, jonge en snelgroeiende, Digital Design team komt versterken.

INTERNSHIP · EINDHOVEN

Als Stagiaire Digital Design bij TDE:

...zijn jouw dagen onwijs afwisselend. De ene dag werk je aan uiteenlopende designopdrachten voor klanten als Team Jumbo-Visma, NOC*NSF of de Cruyff Foundation en op een andere dag draag je visueel bij aan Racingnews365, het grootste F1-platform van Nederland. Daarnaast mag je werken aan pitches voor verschillende A-merken, door met jouw design skills ideeën en concepten een gezicht te geven. Als gevolg hiervan zul je al snel een mooie leercurve laten zien op verschillende design gebieden (app- & webdesign, motion design, social visuals en de branding van ons eigen mooie merk). Wij zullen hier veel tijd in steken, maar van jou verwachten we een enorm enthousiasme en aanstekelijke nieuwsgierigheid.

Verder kun je een vinkje zetten achter de (meeste van de) volgende punten:

  • Je bent flexibel en bereid om net die extra stap te zetten om onderscheidend werk te maken.
  • Jij kan creatieve ideeën een gezicht geven door ze visueel te maken.
  • Jij voelt goed aan wat er visueel nodig is om een idee verder te brengen.
  • Je beheerst uiteraard de nodige programma's zoals Photoshop en Illustrator, als je ook overweg kan met videoprogramma's als Premier Pro en After Effects dan is dit een pré.
  • Ervaring met Sketch (voor app- & webdesign) is eveneens een pré.
  • Je vindt het leuk om in en met de sport te werken.