Skip to content

Content stage - Copywriting of Design

Nederland, Noord-Brabant, Breda€ 300 per maandFingerspitz

Functieomschrijving

Ben jij ongelooflijk creatief?

Wil je je copywriting of design skills naar een hoger level tillen? Ben je extreem nieuwsgierig, een echte teamplayer en ook gewoon heel gezellig? Stop dan met zoeken naar een stage, want wij zoeken jou! 

Fingerspitz is voor zowel voor Design als Copywriting op zoek naar een slimme, leergierige en gezellige stagiair(e), die staat te popelen om te beginnen. Geef in het sollicitatieformulier aan of je wil stage lopen als Designer of als Copywriter! 

Let op: we zoeken alleen stagiaires voor periodes van minimaal 4 maanden vanaf eind januari/begin februari 2023 (16 weken). 


Vereisten

Waarom stage lopen als designer of copywriter bij een online marketing bureau?

In plaats van dat je alleen vette dingen maakt, leveren die hier ook nog écht resultaat op. Jouw plaatjes of teksten vullen gaatjes. Zelf zijn we soms misschien iets te analytisch aangelegd, maar dan zorg jij met je creatieve ideeën voor de nodige inspiratie! Voor die creatieve ideeën, krijg je bij ons alle ruimte. Test, experimenteer, ga helemaal los. 


En bij ons werk je niet voor de bakker om de hoek. Je werkt voor de big fish. Duizenden mensen zien je werk. Dat vind jij niet eng, dat vind je cool. Want zo ben je. Bovendien krijg je een team van zakelijke professionals om je heen. Dat verbeter jouw commerciële kijk op het designen of schrijven van content. Daar leer je ontzettend veel van! Dat jouw toekomstige team ook nog eens beet gezellig is, krijg je er gratis en voor niks bij. 

Design stage

Ben jij op zoek naar een uitdagende design meewerkstage? Wij zijn voor onze vestiging in Breda op zoek naar een creatieve en getalenteerde stagiair die onze online marketing campagnes en social media accounts ondersteunt op visueel gebied. 


Ben jij razend creatief? Ken jij het Adobe Pakket op je duimpje? Ben je niet bang om af en toe ook eens buiten de lijntjes te kleuren? Wil je graag meer leren van het creatiefste aspect van online marketing? Fingerspitz is op zoek naar jou! Een creatieve duizendpoot die zijn of haar handen graag vuilmaakt aan kleur en beeld. Social postje? Geen probleem. Infographic? Boem. Animatie? Doe je wel even. Strategische brainstorm? Laat maar komen! Koffie halen? Grapje, niet jouw taak. Het is je eigen feestje, maar wij helpen je met het ophangen van de slingers.

Copywriting stage

Wil je je copywriting skills naar een hoger level tillen? Voor onze vestiging in Breda zoeken wij een getalenteerde stagiair(e) die ons ondersteunt op het gebied van content & creatie.  


Een creatieve duizendpoot die het leuk vindt om waarde toe te voegen met pakkende content. Contextuele inhoud waarbij je entertaint, inspireert, activeert, informeert of identificeert. Aan de hand van de doelgroep schud jij die inhoud zo uit je mouw.

Het schrijven van een blog over online personalisatie? Knal jij zo op papier. Aan de slag met SEO voor op de website van Fingerspitz? Lijkt je enorm interessant. Het uitschrijven van een business case? Kom maar op. Meedenken bij een brainstorm? Jij hebt je woordje klaar. Een postje voor de social kanalen? Let’s go. Koffie halen? Grapje, niet jouw taak!

Jij bent onze superslimme, design of copywriting stagiair als je:

  • Een topper bent in designen of schrijven;
  • Hart sneller gaat kloppen van (online) marketing;
  • De skills hebt om een simpel idee door te vertalen naar een geweldig concept;
  • Beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;
  • Een hands-on mentaliteit hebt;
  • Flexibel bent en initiatief toont;
  • De drang hebt om jezelf continu te verbeteren.

Interesse in een design of copywriting stage bij Fingerspitz?

Leef je dan even helemaal uit op het sollicitatieformulier. Heb je vragen? Neem dan contact op met Lotte in de Weij voor de copywriting stage (lidweij@fingerspitz.nl), of met Ian Bosman (ibosman@fingerspitz.nl) voor de Design stage. 


Bij vragen over het werken bij Fingerspitz en onderdeel zijn van Handpicked Agencies. Neem contact op met onze Recruiter Lotte van de Plasse op 06-43279465 of opleidingen@handpickedagencies.com.

Details

Nederland, Noord-Brabant, Breda
€ 300 per maand
Fingerspitz
Stage & Traineeship

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Nederland, Noord-Brabant, Breda
€ 300 per maand
Fingerspitz
Stage & Traineeship

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kun jij deel uitmaken van de Handpicked familie, solliciteer nu!

Handpicked maken we samenNieuwsgierig of wil je graag meer weten? Dan horen wij het graag!

Stel hier al je vragen aan ons.