Skip to content

Data & Analytics stage - Data & Automation

Breda, Noord-Brabant, Nederland€ 400 per maandFingerspitz

Functieomschrijving

Heb je een bovengemiddelde interesse in marketing? Ben je technisch, analytisch, vooruitstrevend en resultaatgericht? Heb je dat ware Fingerspitzengefühl als je achter je laptop kruipt? Wij vinden het waardevol om een meewerkstagiair in ons team te hebben, of een afstudeerder. Tijdens deze stage ontwikkel jij je tot een belangrijk onderdeel van ons hechte team. We leren je de (technische) kneepjes van het vak, waarbij de focus ligt op data & automation binnen online marketing.

Klaar voor een te gekke uitdaging in een super leuk team met toffe klanten?


Dit betreft een stageplek per eind augustus / begin september 2023. Bij voorkeur is dit jouw afstudeerstage. Daarnaast werken we bij voorkeur met studenten die Nederlands spreken, omdat we voornamelijk met Nederlandse klanten werken.


Bij Fingerspitz zijn we samen super slim in online marketing. We doen er alles aan om het meest innovatieve online marketing bureau van Nederland te zijn. We geloven in de kracht van duurzame relaties en gaan voor de hoogst haalbare klanttevredenheid. We zetten graag die extra stap voor de klant én voor elkaar. We zijn een hechte sociale organisatie. Een succesvolle formule, getuige onze enorme groei, awards, en natuurlijk klanten waar we trots op zijn.


Binnen het Data & Automation team helpen wij organisaties stap voor stap op weg naar een datagedreven organisatie. Daarnaast ondersteunen we de marketing teams bij technische vragen en implementaties. 


Omdat we opereren in een breedveld binnen online marketing zijn we ook op zoek verschillende richtingen:

Digital Analytics stage

Ben je analytisch, leergierig en een echte teamplayer? Droom je van online marketing en gaat je hart sneller kloppen bij termen als webanalyse, dashboarding, tag management? Sluit je studie goed aan bij (online) marketing en data? Wij zijn op zoek naar een communicatief sterke student met grote technische interesse in de wondere wereld van online marketing.

Wij leren je de kneepjes van het vak en zo leer jij álles over Digital Analytics.

In deze stageperiode zal je aan de slag gaan binnen een gedreven team van Data & Automation consultants. Taken waarbij je ondersteunt zijn o.a. webanalyse, conversie-attributie, creëren van inzicht (dashboarding) en het koppelen van verschillende databronnen. Digital analytics geeft inzicht in de effectiviteit van de marketinginspanningen en hoe goed de organisatie presteert.


Data Science/Analytics stage

Op het gebied van data science kun je bij Fingerspitz aan verschillende zaken denken, zoals analytische vraagstukken, voorspelmodellen maar ook het bouwen van dashboarding. Het gaat hier vooral om het vertalen van data naar inzichten, dat kan gaan over data uit bijvoorbeeld BigQuery, maar ook diverse andere tooling waar klanten van ons mee werken.

Binnen jouw stage zul je je op dit gebied verder ontwikkelen. Een plek waar je kunt uitgroeien tot de data scientist of misschien wel analyst die je wil worden? Zoek niet verder!

Dus ben jij leergierig, data minded en technisch? Dan is deze stage zeker wat voor jou. Sluit je studie goed aan bij (online) marketing en data? Jij wilt graag stage lopen in een omgeving waar je kan en mag blijven leren, waar je verantwoordelijkheid krijgt en waar het belangrijkste doel is om mooie resultaten te behalen.

Vereisten

Wat bieden wij?

Nou, een héle leuke stage in een heel leuk team! Daarnaast, met een beetje hulp van jezelf, heb je aan het einde van deze periode een hele hoop extra certificaten en know-how van Martech-omgevingen.

Oh, en we bieden je nog veel meer interessants. Komt ‘ie:

  • volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief;
  • gezamenlijke lunch;
  • iedere pauze pingpongen, PlayStation’en, tafelvoetballen of lekker naar buiten;
  • supergezellige vrijdagmiddagborrel (als het weer kan) (met tapbier!) waarbij je het zo laat – of vroeg – mag maken als je wilt;
  • baanmogelijkheden: de mogelijkheid om na je (afstudeer)stage bij ons te blijven plakken;
  • een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan;
  • véél ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren etcetera;
  • wekelijks interessante kennissessies over uiteenlopende onderwerpen binnen de online marketing, welke je deelt met je team.
  • meewerken aan toffe klantprojecten op het gebied van data & (marketing) automation.


Heb je in inhoudelijke vragen? Neem dan even contact op met onze Manager Data & Automation Jelmer Dingemanse, hij is bereikbaar op jdingemanse@fingerspitz.nl of op 076- 763 06 00.


Heb je vragen over het werken bij Fingerspitz & Handpicked Agencies, dan is onze Campus Recruiter Lotte van de Plasse bereikbaar via lvdplasse@handpickedagencies.com of 06-43279465.

Details

Breda, Noord-Brabant, Nederland
€ 400 per maand
Fingerspitz
Stage

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Breda, Noord-Brabant, Nederland
€ 400 per maand
Fingerspitz
Stage

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kun jij deel uitmaken van de Handpicked familie, solliciteer nu!

Handpicked maken we samenNieuwsgierig of wil je graag meer weten? Dan horen wij het graag!

Stel hier al je vragen aan ons.