Overslaan naar content

Creative UX, UI of Design stage

Op locatie
 • Breda, Nederland
€ 350 per maandWeekend

Functieomschrijving

Ben jij hét creatief UX, UI of design talent van 2024 en ga jij sowieso in 2028 de dikste awards binnenslepen? Dan zoeken wij jou!

Je wil leren om alles mooi(er) te maken en gaat goed op het spanningsveld tussen strategie, concept en creativiteit om zo iedereen te verbazen met jouw hoogwaardige eindproduct. Wij leren jou om je werk zo af te leveren dat een developer, drukker of (eind)gebruiker zonder omkijken zo verder kan. Je wil alle tools, en soms net iets meer, leren te ownen om uiteindelijk al deze opgedane skills toe te passen op onze klanten en ze imponeren met jouw epische design skills.


Kortom, durf jij de uitdaging aan en ben jij dol op Weekend? Dan ben jij misschien wel de held(in) die in ons creatieve team mag komen stage lopen en zo een mooie eerste stap gaat maken naar een carrière in de design industrie.

Wat ga je doen bij Weekend als stagiair(e)?
Als stageheld bij Weekend vind je het belangrijk dat alles creatief helemaal klopt, werk je nauwkeurig en neem je alleen genoegen met het allerbeste. Je staat hierbij open voor de ideeën van anderen, bent flexibel en kan snel schakelen (waarbij je niet schrikt van spoedjes of een vloeibare planning).

Je bent opbouwend kritisch en denkt in oplossingen zonder daarbij het commerciële en creatieve belang uit het oog te verliezen.


Grenzeloze creativiteit is voor jou de standaard, maar je haalt ook voldoening uit de perfecte executie en toepassing van brand guidelines. Een mooie bijkomstigheid is dat je daar bijzonder snel en efficiënt in bent.


Je komt in een talentvol en ambitieus team van specialisten te werken, maar er is meer. Naast jouw eigen Weekend homies kun je namelijk ook bouwen op de collega’s uit de andere Handpicked agencies met de meest uiteenlopende expertises: van web, app en digital tot AR en VR - en van online marketing tot de nieuwste technologische trends voortkomend uit ons eigen Handpicked Lab.


Wie is Weekend?
We zijn niet alleen bijzonder gezellig (wat wil je, wanneer je altijd weekend hebt?), maar ook nog eens heel goed in wat we doen. Zo worden we door vakblad FONK al drie jaar op rij geroemd als één van de beste bureaus van Nederland en wonnen we in de voorbije periode legio aan mooie vakprijzen (Gouden DIA Award, Dutch Search Award, Website van Jaar Award, FD Gazelle).


Binnen onze drie voornaamste pijlers (branding & identity, digital product design en creative marketing) werken we voor de mooiste klanten, van de ‘leanste’ start-ups tot de ‘meanste’ triple A-merken - zoals Boerschappen, Stedin, Nespresso, Bruynzeel, Mexicano, Amphia Ziekenhuis, Johnson & Johnson y mucho más. We werken regelmatig samen met onze homeboys en -girls binnen de Handpicked agencies-groep op multidisciplinaire klantcases.

Vereisten

Wat wordt er van jou verwacht als stagiair(e)?
 • Je volgt een HBO-opleiding in de richting van Design, Vormgeving, UX of New Media Design;
 • Je hebt enthousiasme voor het vak en affiniteit met creativiteit en design;
 • Je werkt graag in teamverband;
 • Je hebt een drive om te leren en, nog belangrijker, jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat heeft Weekend jou te bieden?
 • Fantastische stageplek in een superleuk team van 22 mensen;
 • Een informele en ontspannen werkomgeving, met afwisselende projecten, veel verantwoordelijkheid en goede begeleiding;
 • Fijne werkplek in een creatief pand in Breda;
 • Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief;
 • Stagevergoeding van €350 per maand;
 • Verzorgde lunch;
 • Mogelijkheid om 2 keer per week deel te nemen aan een bootcamp;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels met bier van eigen tap.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Amandine door te appen of bellen naar 06-14339916.


Details

Op locatie
 • Breda, Nederland
€ 350 per maand
Weekend
Stage

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Details

Op locatie
 • Breda, Nederland
€ 350 per maand
Weekend
Stage