Overslaan naar content

Open sollicitatie - On Your Marks

Hybride
  • Eindhoven, Nederland
On Your Marks

Functieomschrijving

Ready? On your marks!

Heb jij affiniteit met sport en heb je ervaring in digitaal vakgebied? Stuur ons dan een open sollicitatie voor een stage of een baan!


On Your Marks, voorheen TDE, is een vooruitstrevend creatief bureau dat zich toelegt op het vernieuwen van sportmarketing. Wij verbinden de tradities van sport met de mogelijkheden van morgen. Met een diep begrip van fans en sporters bedenken en maken we tastbare campagnes, activaties en platformen voor merken en rechtenhouders. On Your Marks werkt onder meer voor Team Visma | Lease a Bike, Nationale-Nederlanden, Ziggo Sport en Eredivisie. Ready? On your marks!


We hebben een veelzijdig team van ongeveer 20 personen - bestaande uit digital designers, creatieven, developers en social media managers - dat met een enorme passie werkt voor A-merken binnen een uniek digitaal bureau in de sport met grote ambities.

Je werkt vanuit SX in Eindhoven, dé plek in Nederland waar sport, marketing en media samenkomen. We hebben twee vaste kantoordagen (maandag en woensdag), de overige dagen mag je ook thuiswerken.

Vereisten

Denk jij dat jij bij On Your Marks past? Dan hebben we het volgende van je nodig:

  • CV;
  • Voorstel voor jouw functietitel en wat voor carrière je bij On Your Marks voor je ziet;
  • Motivatie brief of video (tip!) waarom jij past in ons plaatje. 

Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen!Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Amandine door te appen of bellen naar 06-14339916.

Details

Hybride
  • Eindhoven, Nederland
On Your Marks
Design, Marketing, Stage, Tech

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Hybride
  • Eindhoven, Nederland
On Your Marks
Design, Marketing, Stage, Tech