Overslaan naar content

Traineeship Sales

Op locatie
 • Breda, Nederland
€ 2.350 per maandFingerspitz

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een traineeship op het gebied van Sales? En heb jij affiniteit met Online Marketing? Zoek niet verder en maak kennis met Fingerspitz! Wij zijn een multidisciplinair en datagedreven Online Marketing bureau. Als Sales Trainee ben je nooit uitgeleerd bij ons. Innovaties volgen we op de voet of creëren we zelf.

Na 6 maanden ben je opgeleid als Sales professional en door alle praktijkervaring klaar voor het échte werk. Misschien wel bij Fingerspitz?


Wat ga je doen tijdens het Sales traineeship bij Fingerspitz?

Natuurlijk kom je om te leren, dus wordt je ook vooral heel goed begeleid door het professionele sales team om je heen. Daarnaast ga je aan de slag in ons e-learning systeem en krijg je de juiste training op het gebied van sales, bijvoorbeeld op het gebied van gesprekstechnieken. De eerste maanden staan vooral in het teken van het ontwikkelen van de juiste (sales) skills en het leren kennen van onze organisatie. Wij leiden je op tot een Sales professional.


Vervolgens ga je natuurlijk ook echt in de praktijk aan de slag. Je gaat binnen Fingerspitz praktijkervaring opdoen in zowel Business Development als Account Management.


Met Business Development bedoelen wij alles wat te maken heeft met het genereren van leads, leadopvolging en leadkwalificatie. Daarnaast is er ook ruimte om de Business Developer te ondersteunen met het organiseren van (klant / new business events) en meedenken over campagnes ten behoeve van leadgeneratie. Daarnaast ga je ook ervaring opdoen op het gebied van Account Management. Zo ga je meelopen met klantafspraken met de Account Manager en help je vervolgens ook met uitwerken van een voorstel voor de klant.

Kortom, jij bent dus de spil tussen Business Development en Account Management.


Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal en na een succesvol Sales traineeship krijg je een jaarcontract aangeboden. Op basis van jouw kwaliteiten en competenties kijken we samen of jij je vervolgens binnen Fingerspitz gaat ontwikkelen op het gebied van Business Development of Account Management.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Jij bent net of bijna afgestudeerd aan minimaal een HBO opleiding in een commerciële richting, denk hierbij in de richting van Marketing, Commerciële Economie of International Business;

 • Je hebt een bovengemiddelde interesse in Sales en Account Management;

 • Je hebt affiniteit met online marketing;

 • Jij bent resultaatgericht, vooruitstrevend en een fijne collega.


Wat hebben we je te bieden?

Je ontvangt een trainee vergoeding van 2350 euro per maand en een reiskostenvergoeding. Bij een succesvolle voortgang krijg je een contract aangeboden.

Oh, en we bieden je nog veel meer interessants. Komt ‘ie:


 • Volop ruimte voor eigen initiatief;

 • Je ontvangt bij indiensttreding gratis aandelen van Handpicked, waardoor je mede-eigenaar wordt van onze bureaugroep. Zo wordt Handpicked van ons allemaal;

 • Teamuitjes, vrijdagmiddagborrels, feestjes en talloze andere activiteiten, zoals ons jaarlijkse Handpicked Festival;

 • Uiteraard hele goede doorgroeimogelijkheden aan het einde van je traineeship;

 • Een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan;

 • Véél ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren etcetera;

 • Wekelijks interessante kennissessies over uiteenlopende onderwerpen binnen de online marketing, welke je deelt met je team.


Heb je vragen?
Neem dan contact op met onze Recruiter Lotte via opleidingen@handpickedagencies.com of via +31 (0)6 43279465.

Vanwege onze kwaliteitsnormen vragen wij je om een VOG aan te vragen als je bij ons in dienst treedt.

Details

Op locatie
 • Breda, Nederland
€ 2.350 per maand
Fingerspitz
Sales

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Details

Op locatie
 • Breda, Nederland
€ 2.350 per maand
Fingerspitz
Sales