Overslaan naar content

Stage & afstuderen

Jouw reis begint hier

Bij Handpicked geloven we in ambitie en talent. We zien jou en je talenten om het verschil te maken, nu en in de toekomst. Veel van onze collega's zijn gestart zoals Celine bij Fingerspitz. Tegenwoordig zit ze in het management, maar ze begon als trainee. Jouw ontwikkeling staat voorop door persoonlijke begeleiding. Kijk hieronder naar de verschillende ervaringen van stagiaires, afstudeerders en trainees binnen onze familie van Handpicked agencies. Laat je verwonderen door de vele mogelijkheden binnen Bluebird Day, Boldly-XR, Fingerspitz, Good News, HighFive, Norday, Say Hai, TDE, Twentyseven, Unlock & Weekend.

Meewerkstage

In deze stage kun jij ontdekken of werken in de wondere wereld van een agency iets voor jou is. Tijdens de meewerkstage leer je vooral om in teamverband te werken en ga jij meedraaien in de dagelijkse werkzaamheden. Wij zorgen daarnaast voor persoonlijke coaching en begeleiding door één van onze professionals.

"Ze begeleiden mij goed. Elke ochtend hebben we een stand up, dit is een goed moment om feedback te vragen, maar dit kan ook gedurende dag."

Yvon Stagiair Creative Technology bij Boldly-XR 

"Koffie halen? Nee, ik werk nu aan het einde van mijn stage volledig mee aan interne projecten."

Jordi Stagiair Software Development bij E-sites (nu Good News)

Afstuderen

Tijdens jouw afstudeerstage kijken wij samen met jou naar een onderzoeksrichting binnen het digitale vakgebied. De focus zal liggen op jouw onderzoek maar daarnaast nemen we je ook graag mee in het échte werk!

"Ik heb nieuwe programmeertechnieken geleerd, die ik op mijn opleiding nog niet gehad heb."

Stan Web3 (NFT, Metaverse, Blockchain) Stagiair bij Handpicked Lab

Traineeships

Tijdens onze 6 maanden durende traineeships ga je aan de slag in onze eigen online leeromgeving en krijg je trainingen van onze professionals. De kennis die je hebt opgedaan kun je gelijk toepassen aan de hand van praktijkopdrachten van onze klanten. Na 6 maanden ben je opgeleid als specialist en klaar voor het échte werk binnen één van onze agencies! 

"Het is een platte organisatie. Je hebt met iedereen heel goed contact, of dat nou de manager is, of je directe collega."

Kim Trainee Online Marketing bij Fingerspitz. Ontdek hier de mogelijkheden van een Online Marketing Traineeship.

"Ik zie mijn traineeship als een verlengstuk van mijn opleiding, waarbij je dieper ingaat op een bepaald onderwerp."

Jesse Trainee Software Development bij Bluebird Day. Ontdek hier de mogelijkheden van de Bluebird Day Academy.

Meer weten?

Stuur dan een e-mail naar opleidingen@handpickedagencies.com of door te bellen of appen naar 076-2043063.