Digital Marketing Strateeg Rotterdam

Solliciteer nu

Digital Marketing Strateeg Rotterdam

Op zoek naar een volgende stap als strateeg binnen digital marketing? Maak kennis met Fingerspitz! Wij zijn een multidisciplinair en datagedreven Online Marketing bureau. Als Digital Marketing Strateeg ben je nooit uitgeleerd bij ons, innovaties volgen we op de voet of creëren we zelf. Samen met jou willen wij fantastische online resultaten boeken voor onze klanten!

Fingerspitz is op zoek naar een Digital Marketing Strateeg met minimaal 3 jaar werkervaring in een fulltime digital marketing functie. Klaar voor een te gekke uitdaging in een superleuk team met toffe klanten? Wij staan te popelen om je te ontmoeten!

32 tot 40 uur · Rotterdam

Jouw rol als Digital Marketing Strateeg bij Fingerspitz

Digital marketing, content, data & automation… Dat zijn de 3 vlakken waarin we excelleren bij Fingerspitz. Binnen digital marketing denken wij o.a. aan search, social, conversie optimalisatie, marketplaces, display & video en personalisatie. Ontzettend variërend dus!

Met deze combinatie van Online Marketing activiteiten ga jij aan de slag om mooie online resultaten te creëren voor ons diverse klantportfolio. We werken veel in teamverband, zo houden we het werk voor jou divers. In de rol als Digital Marketing Strateeg begeleid je een klant en het bijbehorende project vanuit strategisch oogpunt naar de doelstelling toe. Jij houdt de strategie goed in de gaten en zorgt ervoor dat deze op de juiste manier wordt ingezet. Dat doe je uiteraard om de klantdoelstellingen op de juiste manier te behalen.

Jij hebt de touwtjes in handen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je organiseert en begeleid strategische meetings, zorgt ervoor dat de verschillende deliverables op tijd worden opgeleverd en bepaalt wat er op de backlog komt. Dit alles doe je om samen met jouw team en met de klant het einddoel te bereiken.

Als Digital Marketing Strateeg bij Fingerspitz ben jij iemand die:

Een kick krijgt van verantwoordelijkheid, want die heb je als Digital Marketing Strateeg bij ons. Je hebt ervaring met klantcontact, en bent daar uiteraard een kei in. Daarnaast heb je ervaring opgedaan met het managen van projecten. Ervaring met online marketing kanalen is een pre.

Voor jou staat voorop dat je de mooiste resultaten voor een klant wilt halen, samen met je collega’s. Jij kan de wensen en behoeften van een klant omzetten in een soepel lopend plan, je werkt graag planmatig en hebt overzicht.

Mis je iets om de volgende stap te kunnen zetten in je planning? Jij gaat dan op missie om het antwoord te vinden. Kritisch denken, vernieuwing in je werk, kennis en innovatie; dat gaat eigenlijk vanzelf bij jou. Je bent een fijne gesprekspartner voor klanten en een gezellige teamplayer.

Kortom:

 • Jij bent resultaatgericht, vooruitstrevend en een fijne collega.
 • Jij hebt ervaring met projectmanagement en met klantcontact.
 • Jij wilt graag in een omgeving werken waar je kan en mag blijven leren, waar je verantwoordelijkheid krijgt en waar het belangrijkste doel is om mooie resultaten te behalen.

Wat bieden wij?

Nou, een héle leuke baan in een heel leuk team! Dit team is gevestigd in Breda, Rotterdam en Eindhoven en we komen ook geregeld bij elkaar op bezoek zodat we kennis en projecten uit kunnen wisselen! Je salaris is marktconform en niet afhankelijk van leeftijd of opleiding, want vooral je ervaring is belangrijk. En we hebben nog heel veel leuke secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een mooie werkplek in Rotterdam, bij ons zusterbedrijf IN10 in het pand om samenwerking te versterken op online vlak
 • Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief
 • Gezamenlijke lunch – en vrijdagmiddagborrels
 • Iedere pauze pingpongen, PlayStation’en, tafelvoetballen of lekker naar buiten
 • Persoonlijk opleidingspotje voor bijvoorbeeld boeken, events en workshops
 • Uiteraard hele goede doorgroeimogelijkheden
 • Een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek van €750,-, zodat jij er goed bij zit als je thuis aan het werk bent
 • Een plezierige werksfeer, in een platte organisatie, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan
 • Véél ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, te experimenteren etcetera
 • Véél mogelijkheden om gastcolleges te geven op scholen, je professionele netwerk uit te breiden en veel aan personal branding te doen
 • Wekelijks interessante kennissessies over uiteenlopende onderwerpen binnen de online marketing, welke je deelt met je team


Spreekt alles wat je hierboven hebt gelezen je aan?

Solliciteer dan voor 20 Oktober 2021.

Bij inhoudelijke vragen, neem zeker contact op met onze collega en Manager Digital Ramez Khader. Hij is bereikbaar via rkhader@fingerspitz.nl of 076-763 06 00.

Heb je vragen over het werken bij Fingerspitz & Handpicked Agencies, dan is onze collega en recruiter Laura Daamen bereikbaar via ldaamen@handpickedagencies.com of 06-2829 0145.