Junior Visual Designer

Solliciteer nu

Junior Visual Designer

Voor IN10 is het verbinden van creativiteit, technologie en empathie een succesvolle formule waarin we geloven. Hierdoor kunnen we voor sterke merken veel mooi digitaal werk maken en daar hebben we de beste mensen voor nodig! Ter versterking van ons Create team zoeken wij een Junior Visual Designer die affiniteit heeft met design voor digitale toepassingen.

32-40 uur per week · Rotterdam

Wat ga je doen als Junior Visual Designer bij IN10?

Als Junior Visual Designer bij IN10 maak je mooie én effectieve designs. En heb je een focus op Design voor digitale toepassingen zoals websites, apps en interactieve toepassingen in de publieke ruimte. 

We ontwikkelen identiteiten tot rijke content, campagnes tot interactieve tentoonstellingen. Je gaat aan de slag in ons Create team, dat zich zoals de naam al doet vermoeden, bezig houdt met creëren in de breedste zin van het woord. De fysieke en digitale wereld vloeien daarbij volledig in elkaar over. In het team zitten designers, art directors, concept ontwikkelaars, content-experts en producers. 

Hier ga je je onder andere mee bezig houden: 

 • Samen met een Art Director of Senior Designer werk je aan concepten en denk je na over design rationales die aansluiten op de strategie die je vervolgens visualiseert;
 • Je vertaalt UX designs naar visual designs. Tijdens dit proces overleg je met de interactie ontwerpers over de beste oplossing; 
 • Je gaat binnen een (digitale) identiteit op zoek naar de beste vormentaal. Je maakt een logo, ontwerpt een iconenset, kiest de juiste typografie en/of denkt na over een gridsysteem;
 • Je werkt aan nieuwe projecten voor onze bestaande klanten waarin je de bestaande stijl goed inzet om zo een nog sterkere merkbeleving te creëren.

Wie ben jij? 

Je hebt affiniteit met design voor digitale toepassingen, je hebt dat soort werk dus ook al in je portfolio zitten waarin je laat zien ook over motion na te denken. En je staat te popelen om mee te werken aan de projecten van onze klanten. Je ziet in elke opdracht, zowel groot als klein, een uitdaging om het mooiste werk te maken. Je spot kansen wat een project nodig heeft om het nog bijzonderder te maken op het gebied van motion, illustratie of fotografie. Je gaat doelgericht te werk, bent kritisch, hebt oog voor detail en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. 

Daarnaast ben je onze ideale Visual Designer als je...

 • Een HBO-opleiding op het gebied van Design hebt afgerond, bijv. de Kunstacademie;
 • Ervaring hebt met Adobe Creative Suite (ervaring met Figma is een pré);
 • Al een eerste ervaring hebt opgedaan bij een digitaal bureau (pré);
 • Er energie van krijgt om aan diverse projecten tegelijkertijd te werken;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. 

Wat heeft IN10 jou te bieden?

 • Projecten voor toonaangevende merken in een open, creatieve en innovatie gerichte cultuur;
 • Ruimte om het verschil te maken in de verdere ontwikkeling van IN10;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Een goed salaris dat past bij je staat van dienst;
 • Gezellige collega’s die, net als jij, een sterke drive hebben voor kwaliteit;
 • Een ‘extended family’ van 250 Handpicked collega’s (óók award-winning!);
 • Activity Based Working: kies zelf of je thuis werkt, je wilt werken op ons kantoor in het centrum van Rotterdam of op een van de andere hubs in Breda, Eindhoven of Amstelveen;
 • Een budget van € 600,- om je thuiswerkplek helemaal naar eigen smaak in te richten;
 • Een Macbook en ander digitaal gereedschap dat je graag gebruikt.

Klinkt goed? Hit the button, solliciteer en stuur je portfolio mee. Dan komen we daarna snel bij je terug.

Heb je nog vragen over de functie of het werken bij IN10 & Handpicked Agencies? Dan kun je contact opnemen met onze Recruiter Amandine via aboex@handpickedagencies.com of 06-14339916. 

Sollicitatieprocedure

Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, ontvang je z.s.m. bericht van ons. Zien wij een match? Dan volgen er 2 (maximaal 3) gesprekken. Eerst een kennismakingsgesprek, gevolgd door een verdiepend gesprek. We vinden het belangrijk dat je een goed gevoel krijgt bij de inhoud, het team, de werkomgeving en organisatie.

Iedereen nog steeds enthousiast? Dan ontvang je van ons een arbeidsvoorwaarden voorstel en hopen we je zo snel mogelijk te verwelkomen in ons team!

Onderdeel van ons selectieproces is een referentiecheck en het aanvragen van een VOG. Ook een assessment kan onderdeel uitmaken van dit proces.

Over IN10

We leven in een geweldige tijd; we zijn tot zoveel meer in staat dan ooit tevoren. Mensen verwachten daardoor ook veel meer van organisaties en merken. Wij helpen onze klanten om meer te betekenen voor gebruikers, klanten, bezoekers, patiënten, fans… de wereld. Want wij geloven dat wie goed doet, het ook beter doet. Gewoon ‘good business’ dus. Meer weten over IN10 en onze projecten? Check onze cases!

#in10leven